Scudo Sports

Çukurca'da çatışma: 24 ŞEHİT VAR

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@MustafaOzkul

basın bile gaz almaya çalışıyor. basının yarısı yabancıların elinde ve tek amaçları bu halkı uyutmak. öyle gözleri bakarken kulakları duyarken bu halkı koyunlaştırmak. o nedenle bu samimiyetsizliklerini de kınıyorum. halk istiyor diye halkı yozlaştırmaya devam etmeyi bırakmadıkça, yok evlilik programları, yok ymek programları yok vs ben onların iyi niyetinden şüphe ediyorum.

kanalların adı CNN amerikan kanalı, bu kanal, amerikan olmakla ne kadar anlar canı yanan annenin halinden. bırakın Allah aşkına.

@Kudret Kurtcebe

80 darbesi devrimcilerin kökünü kazıdı, ülkücüleri de kullanıp bir kenara attı. bu anayasa değişikliği ile türklüğün kökü kazınacak, kürdüm diyen de kullanılıp bir tarafa atılacak. ılımlı islamci olduğunu sanan koyun sürüsüne evrilecek toplum.

@Kudret Kurtcebe

trt bile duygu sömürüsü başlamış. ilk gülgün feyman ile başladı haberlerde duygu bulamacı yapmak. zaman ağlamak zamanı değil, iş ciddiden öte hem de 30 yıldan fazladır. öfkelense anlardım ama ağlaması olmamış.

Ben anlamıyorum ya; yaklaşık 200 teröristin saldırdığını söylüyor haberlerde... Bu kadar terörist nasıl farkedilmez.

Başbakan dün akşama kadar toplantılar yaptı. Acaba bu kadar terörist nasıl girdi diye istihbarata, askere, emniyete sormuyor mu? Eğer sorduysa bu sorunun yanıtını bizlerle niçin paylaşmıyor? Terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz lakırtısını her seferinde tekrar edip durmak birşey değiştiriyor mu?

Sınırlarımızın genişletileceğini (adına tampon bölge veya Misak-ı Milli sınır deyin, her ne ise) ve teröristlerin son kozlarını oynadığını düşünüyorum. Bu kadar şiddetli saldırılar aldatıcı olabilir. Sağduyulu olmakta fayda görüyorum.

@Salih Dinçer

aldatıcı olmayan bişi var ki o da şehitlerin bizzatihi kendileri. milliyet gazetesi ve the guardian diyor ki, emri suriyedeki pkklılar verdi. resmin bütününe bakın. suriyeye askerimizin girmesi isteniyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: SRT
Kime sorsan terör,dış işleri uzmanı.Bu kadar uzman vatandaş bulunan ülkenin başına böyle şeylerin gelmesi çok tuhaf değil mi.

Bu konu, yaşadığımız acının paylaşması amacının dışına kaydığı, siyasi mesajlar içerdiği ve asıl olarak forumumuz ile ilgisi olmayan rencide edici bir hale gelmeye başladığı için forum kuralları uyarınca yönetim kararı ile kapatılmıştır.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri