Scudo Sports

:) cube mi cannondale mi?

ygt127

Aktif Üye
Tepki
16
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar fully amotisör de hangisi daha iyi

Scudo
anlamadım ben bu karşılaştırmayı :)
50 tane modeli var her iki bisiklet firmasının da model belirtmeden karşılaştırma yapmak pek mümkün gözükmüyor

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
hangi modellerinden bahsediyorsun bilmiyorum ama kalite olarak bence cube daha önde

Cube'lar bildiğim kadarıyla baya pahalı oluyor. Aldığı paranın da hakkını veriyor ama. Çok da güzel görünüyorlar :)

Mesela bunlar.

genel olarak karşılaştırma yapıyorum

bende cube markasına daha sıcak bakıyorum

İkiside iyi marka, güzel marka, kaliteli marka ama ikisi arasında karşılaştırma yapıcak olursak ben Cannondale derim.

Cubenin geniş model zenginliği var.

alıcımısınız ?

tabiki cannondale
cube 2. sınıf kalır.aliminyumda kaynak noktaları ve kalitesi, tüm kadroların ağır olması cannondale e göre
tabiki bisiklet zevk meselesidir

• Beğen
Tepkiler: laciverti
sen aslında düşündüğün modelleri karşılaştırırsan daha çok yardımcı olabiliriz.
ama şöyle bir şey var cannondale ler 1-0 önde başlıyor left maşa yüzünden

karbon kadroda cube modelleri daha ihtişamlı muhteşem :in:

Bence Cube'den sasma :), ben ikisinide kullandim ama Cube'deki perfomansi Cannondale'den alamadim. Yanliz hangisinin iyi oluduguna kendin sürerek daha iyi karar verebilirsin, burada kimi Cannondale'i begenir kimide Cube'yi. Birde Cannondale'in Cube'den, Cube'nin de Cannondale'den daha iyi modelleri var. Karsilastirmak icin Modelleri söylersen daha iyi yardimci olabiliriz sana.
Bu gibi laflarada inanmasan iyi olur, mesela yok kayanak yerleri cannondale'in daha iyi yok lefty masa var filan. Bunlar sadece cube markasini kötülemek icin söylenen laflar, Cube'de Cannondale'de ileride giden markalar ve ikiside ayni kalitede.

BEN YINEDE CUBE'DEN SASMA DERIM. :) :) :) :) :)

cannondalenin lefty maşaya verdiği arge çalışma tamam daha performanslı falan olabilir ama görünüşünü hiç beğenmedim yaw.

cubenin elite modelleri süper (link)

(link)

Bence de aynı ayarda markalar hangisini alirsaniz alin arada büyük ölçüde hissedilir bi fark göreceğinizi sanmıyorum. Pisman olmazsiniz yani hangisini alirsaniz alin.
Benim seçimim Cannondale'den yana oldu ve gayet memnunum. Eğer CUBE alsaydım o da beni mutlu ederdi diye düşünüyorum. Kısacası gidin bakın içinize sineni alın :)

Çok saçma bir soru olmuş. Ancak şöyle bir şey var;
(link)

@ogulcanislim

bunu alan belki bir gün olabilir de alan dışarı çıkartır mı bilemeyeceğim..Araba fiyatına bisiklet..

Geri