tabiki cannondale
cube 2. sınıf kalır.aliminyumda kaynak noktaları ve kalitesi, tüm kadroların ağır olması cannondale e göre
tabiki bisiklet zevk meselesidir
sen aslında düşündüğün modelleri karşılaştırırsan daha çok yardımcı olabiliriz.
ama şöyle bir şey var cannondale ler 1-0 önde başlıyor left maşa yüzünden
Bence Cube'den sasma , ben ikisinide kullandim ama Cube'deki perfomansi Cannondale'den alamadim. Yanliz hangisinin iyi oluduguna kendin sürerek daha iyi karar verebilirsin, burada kimi Cannondale'i begenir kimide Cube'yi. Birde Cannondale'in Cube'den, Cube'nin de Cannondale'den daha iyi modelleri var. Karsilastirmak icin Modelleri söylersen daha iyi yardimci olabiliriz sana.
Bu gibi laflarada inanmasan iyi olur, mesela yok kayanak yerleri cannondale'in daha iyi yok lefty masa var filan. Bunlar sadece cube markasini kötülemek icin söylenen laflar, Cube'de Cannondale'de ileride giden markalar ve ikiside ayni kalitede.
Bence de aynı ayarda markalar hangisini alirsaniz alin arada büyük ölçüde hissedilir bi fark göreceğinizi sanmıyorum. Pisman olmazsiniz yani hangisini alirsaniz alin.
Benim seçimim Cannondale'den yana oldu ve gayet memnunum. Eğer CUBE alsaydım o da beni mutlu ederdi diye düşünüyorum. Kısacası gidin bakın içinize sineni alın