Scudo Sports

İnceleme Cube Attain Gtc 2018 Pro Karbon 105

@Burak B. Bianchi Aria ve Giant propel serisi hoşuma gitmişti ama giant'lar ağır kalıyor biraz(Aria'ya göre). Foiller güzel olsa da ince yapısı ve albenisi az olmasından ayrıca son dönemde artan fiyatından dolayı bir seçenek değil benim için. Merida'lar da fena değil ancak diskli modelleri olmasına rağmen bizde ki sitesinde satışı yada ürünleri yoktu. Öncelikle diskli mi disksiz mi ona karar vermem gerekiyor bisiklet için ki niyetim diskten yana. Yapabilirsem kendim toplamak istiyorum bisikleti, en son kadro ile final yapacağım. Bu biraz zaman ve bütçe meselesi tabii. Zaten önümüzdeki 5 ay bu iş için bir yatırım yapamam. :kötü: :) Şimdilik bu bisiklet ile devam edeceğim bakalım zaman ne gösterecek malum virüs, meteor, çekirge ve ekonomi falan olumlu sonuç yok doğrusu.

@mariokaldato :) Teşekkür ederim abi. Bu bisikleti zaten 2. el olarak aldım şuanda 2. el konusunu rafa kaldırmış durumdayım. :)

Scudo
Evet arkadaşlar, bisikletimden memnun olsam da daha agresif bir sürüş hissiyatı yaşamak adına kendisi ile yollarımı ayırmaya karar verdim. Kendisi hakkında yazılması gereken her şey bu konuda mevcut. Dilediğiniz sorular olursa yine buradan cevaplarım, ilan linkini de ekliyorum. 1-2 güne forumda'da ilan açarım.

(link)
Yüksek alın borusudan dolayı tırmanma bisikleti. Ama ekşi dereceli biraz uzun gidon boğazı ile sürüşünü daha agresif yapabilirsin. Tırmanırken ortadan düzde altta tutabilirsin

@selim82 Üstünde ki 100 mm'lik ama şuan için bisiklet üstünde bir güncelleme ya da masraf yapmak istemiyorum. Bilgi için teşekkür ederim bunu aklımda tutacağım.

Bir süre daha kullanın derim.. Vaka sayıları düşüyor, iyileşen sayıları iyi durumda. Hastanede çalıştıgım için covidli hasta çok azaldı ve normalleşmeye başladı. Hazirandan sonra ekonomi canlanabilir, babam tekstil işinde son 2 haftadır hareketlenme var.. Fren konusuna gelirsek kumpas frenden yanayım, hafifliği ve basitliği dah açok ilgimi çekiyor. Özellikle diskli jantlarda ön jant örümleri radyal olmuyor ve çapraz oluyor. Virajlarda dezavantaj sağlar, Radyal telli jantlar daha az yanal esneme sağlıyor buda virajlarda daha güven hissi verir. Disksiz arka jantlarda sol radyal, sağ çapraz örümlü.. Disk teknoloji henüz çok yeni özellikle yol bisikletlerde. Dağ bisikleti olsa gözü kapalı al derim, Kışlık olarak kullandıgım hibrit bisikletim giant escape vfrenli, yağmurda çok sıkıntı çektiğim için onu satıp merida speeder hidrolik diskli almayı planlıyorum :) Fakat yol bisikletinde disk düşünmüyorum..

Not: Bianchi aria güzel tercih olur, safkan italyan bisikleti :harika:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Burak B. Cevabınız için teşekkür ederim. Niyetim biraz daha kullanmak en azından satma fikrini çıkardım kafamdan, sadece işe gidip gelirken bile kullanabilirim. Acil bir ihtiyaç ya da satma gereksinimi hissetmediğim sürece satmayı düşünmüyorum şuan için. Ama yeni bir bisiklet konusunda disk fren tercih edeceğim(Tabii bunlar için erken biraz bütçe meselesi). Şuan ilk tercih kısmında bianchi göz kırpıyor ama farklı bir modelde olabilir. Ben alana kadar 2021 modelleri de görücüye çıkar zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
@Hami Bulut Disk frenli yol bisiklete geçtiğinde, kumpasa gore farkları anlatırsın bizlere :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri