barisozkan
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Barış Özkan
Arkadaşlar ve büyüklerim herkese merhaba,
Aranıza bugün katıldım ve iyi ki katılmışım dedim. Keşke daha önce katılsaydım.
Bisiklet almayı düşünüyorum, sizin fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istedim. Yakın zamanda alamayacağım malum, Ankara'da öğrenciyim. Almayı planladığım bisiklet ' Cube Acid 29'' 2015 '. Aramızda kullanan arkadaşlar varsa biraz bilgi almak isterim. Mükemmel derecede bisiklet bilgim yok fakat çok seviyorum. Bu bisikleti arazi ve yolda kullanmayı düşünüyorum.
Cube nasıl bir markadır ? Cube Acid 29'' 2015 nasıl bir bisiklettir ?
Bu bisikletin fiyat aralığında başka bir marka/model öneriniz var mıdır ?
Cube Acid 29'' 2015'in artısı ve eksileri nelerdir ?
Bu bisikleti aramızda kullanan arkadaşlar varsa bilgi edinmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kendi fiziğimi göz önünde bulundurursak, 190 santimetre boya sahibim ve kilom ise 105 civarı. Bu bisiklet bana uygun mudur ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Aranıza bugün katıldım ve iyi ki katılmışım dedim. Keşke daha önce katılsaydım.
Bisiklet almayı düşünüyorum, sizin fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istedim. Yakın zamanda alamayacağım malum, Ankara'da öğrenciyim. Almayı planladığım bisiklet ' Cube Acid 29'' 2015 '. Aramızda kullanan arkadaşlar varsa biraz bilgi almak isterim. Mükemmel derecede bisiklet bilgim yok fakat çok seviyorum. Bu bisikleti arazi ve yolda kullanmayı düşünüyorum.
Cube nasıl bir markadır ? Cube Acid 29'' 2015 nasıl bir bisiklettir ?
Bu bisikletin fiyat aralığında başka bir marka/model öneriniz var mıdır ?
Cube Acid 29'' 2015'in artısı ve eksileri nelerdir ?
Bu bisikleti aramızda kullanan arkadaşlar varsa bilgi edinmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kendi fiziğimi göz önünde bulundurursak, 190 santimetre boya sahibim ve kilom ise 105 civarı. Bu bisiklet bana uygun mudur ?
Şimdiden teşekkür ederim.