Scudo Sports

Cruise M-BIKE

Kaç puan verirsiniz?

• Çok beğendim

• Beğendim

• Beğenmedim

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
Tam ilk fotoğrafı görünce "Çok sıkı bağlamışsınız, kadro yamulmuş!" diyecektim, tasarımı öyleymiş. Bisiklet piyasasının ayfonu, bemevesi gibi bir şey herhalde.

Kazasız belasız.

Teşekkür ederim Yusuf.

Bu arada gerçekten de çok sıkı bağlamıştım :)

Şu bisikletle ilgili bir inceleme yapsanız süper olur gerçekten :D Çıktığından beri çok pis merak ediyorum.Kazasız, belasız pedallamalar bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: Seasoul
harika fiyat nedir acaba

kaç kilo acaba ya? ağır duruyor, merak ettim.

14.8 miş :) cevabımı kendim buldum. çok güzel görünüyor hayırlı olsun, çok beğendim ben.

• Beğen
Hayırlı olsun, ilk defa gördüm bu modeli

• Beğen
Çok şık harika.
Bisikletin M3 ü

• Beğen
@Semih Aydınlıoğlu

;) İyi dilek için teşekkür ederim.
Aynı özelliklerdeki Merida, Ghost gibi Alman markalarına göre fiyatı birazcık daha yüksek haklısınız.
Bisiklette beğenmediğiniz bir özellik olduğu için mi oyuncak diye bahsettiniz?
Ben spor amaçlı kullanıyorum ve gayet memnunum. İzmir de iseniz size denetmek isterim. Fikrinizin değişeceğinden eminim.

İyi günler.

@Seasoul bisiklette bagaj takma yeri var mı?

hayırlı uğurlu olsun öncelikle kadrosu çok güzel geldi ama böyle bir kadroya bu donanımlar azıcık düşük kalmış bu tabiki kendi fikrim ... kazasız belasız bol pedallar ....

• Beğen
@Ghost

Maalesef özel bir bagaj takma yeri yok.

@UptownRyder

Merhaba, bisikleti sadece mavişehir-Sasalı yolunda deneme fırsatım oldum. Düz, asfalt bisiklet yoludur. Bu yoldaki performansından memnunum. Ancak toprak yol, eğimli arazilerde henüz kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Selam, bisikletin hayırlı olsun. Ben de bu modelden almaya karar verdim. Okula gidip geleceğim için günlük min. 40 km yol yapmayı planlıyorum. Sence buna yeterince uygun mu? Yağmurda çamurda kullanmaya elverişli mi acaba?

Hayırlı uğurlu olsun. Bisikletin arazide iyi iş çıkarıyormu. Çünkü Bmwnin başka bir modelinide görmüştüm 2010 Enduro

Merhaba Ata Can, bisiklet arazide bir dağ bisikleti kadar performanslı değil, ancak patika orman yolları, engebeli yollar, ağaç dalları vs gibi yerlerde ihtiyacımı çok net karşılıyor. Bu bisiklet hem dağ hem şehir bisikleti olarak tasarlanmış ve donanıma sahiptir.
Sadece dağda kullanacaksanız, dağ bisikleti almanız daha uygun olacaktır.

Teşekkürler.

Güle güle kullanın. Sadece Borusan servislerinde mi satılıyor. Mini marka katlanır görmüştüm şimdi bmw gördüm forumda iyi oldu. İnternete görsel olarak çok görüyoruz ama forumda iyi oldu detaylı inceleme ağırlık vs. Yaparsanız iyi olur.

Geri