Scudo Sports

Crossland INTL

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
amortisör işini hallettikden sonra sıra geldi ön ve arka göbege ama ben elim degmişken jantla birlikde degişeyim diyorum.zzyzx ler biraz yoruyor gibime geliyor beni.

Crossland INTL

Renk : Silver
Ağırlık : Ön : 971 gr. Arka : 1103 gr
Tekerlek Çapı : 26''
Açıklama : 6-hole International Standard
Jant Materyali : 6106 alimunyum
Jant Frenleme Yüzeyi : UB Control
Tel Materyali : Paslanmaz Çelik
Tel Tipi : silver, round, straight pull
Tel Sayısı : Ön : 24 Arka : 24
Body : FTS-L system
Ruble Uygunluğu : M10, HG 8 and 9 speed compatible

Mavic teknolojisi ile üretilmiş super bir teker grubu.İsterseniz tubeless veya iç lastik ile kullanabileceğiniz, bir modelAyrıca V brake veya INTL disk kullanım seçeneğinide size bırakıyor.

özellikleri bunlar 85 kğ için 24 jant teli sorun yaratırmı birde benim rotorlar 6 vidalı bu jantlara olurmu.cevplarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
diğer konuları bilmem ama ben eşimin 16 tellisini kullanıyorum bazen , bir sorun gözükmüyor , eminim 85 kg için bile fazlasıyla dayanıklıdır bu jant seti...

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
Crossland'ın INTL olanı 6 vida uyumlu ( Açıklama : 6-hole International Standard demiş zaten, biraz yarım yamalak bir açıklama ancak bu disk uyumu ile alakalı :) ) Yani rotorların bunlara uymak için yaratılmış Nuri Abi :).
Gelelim kiloya, bu set 85 kiloyu hayli hayli taşır. Hatta 85 kilogram, Mavic'in herhangi bir setinde (alanında kullanıldığı sürece) hiç bir sorun çıkarmaz ;). Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin.
Ayrıca iç lastiksiz sisteme sahip olması da cabası...

Geri