Scudo Sports

Criterium International'(Lance vs. Contador)

Scudo
Lance'in antreman için geldiği belli oldu bugün.
Başka belli olan bir şeyde, Astana da Cantador u son ana kadar çekecek kimse kalmamış olma ihtimali. :) Tabi onlarda asılmamış olabilir bilinmez.

Ee klöden in, lance in, Levi nin arkasında yata yata Fransa turu alıp sonra Levi nin ikinciliği pahasına kendi arkadaşlarına atak yapacak kadar yüzsüzleşen ve kadirşinaslık bilmeyen adamların sonu bu olur. :)

@Soner Sarihan

Bugünkü yarışı seyretmedim ama Contador'un Paris-Nice'teki performansını görünce yine de TdF'nin en büyük favorisi ne yazık ki o. Lance ile Contador arasında da pek mücadele olmasını beklemiyorum aslında bu sene.

TdF 2009 17.etaptaki Contador,Schleck kardeşler ve Kloden dörtlüsünün tırmanması sırasında Contador'un yaptığı ataktan söz ediyorsunuz sanırım.
Aşağıdaki linkte bununla ilgili ingilizce açıklama mevcut.

Özetlemek gerekirse Contador ,ben telsizle Bruyneel ile görüştüm ve Kloden'e sordum .Onlarda atak yapmam için izin verdiler .Hatta Kloden bu atağa dayanabileceğini söyledi, deniliyor.Ama yazının devamında da Bruyneel'in aksi sözleri var. Birileri yalan söylüyor ama kim ?

Contador'u sevmem ama bence adam yüzsüzlük etmedi.Astana'daki sorun Contador ile Armstrong-Bruyneel arasındaki sürtüşmeydi.Ayrıca İspanyollar ve Anglo Saksonlar arasında da sorun vardı.Armstrong'dan da bu saatten sonra takım lideri olmaz .Zaten Astana son derece yapay bir takım.Diğer Avrupa takımlarının çoğunun bir gelenekselliği var.Örneğin Lotto ,Rabobank , Lampre gibi.

(link)

@Tayyar Kılıç

Tayyar abi değerli görüşlerine saygı duyuyorum.

Fakat , kanser olmuş adamdan da üst üste 7 değil, bir tane bile Fransa turu galibi çıkmaz, hatta tek etap alması bile beklenmez.
Pardon beklenmezdi :)

Sloganı "livestrong" olan adamla finişte ateş etme taklidi yapanı kıyaslamayı kendi adıma zûl kabul ediyorum.

Elbette hakeden kazansın. :in:
Selamlar

Not : Cantador bir zahmet arkasını dönüp takım arkadaşının gelmediğine bakamadı demek ki ? :)

Valla Soner kardeş ,ikisini de sevmediğim için çok tartışmaya değer adamlar olarak görmüyorum . Benim için Cadel Evans tipi çok çeşitliliği olan ,gerçek "all rounder" tipi yarışçılar tercihim . Yoksa senede bir yarışa katılıpta onu kazanan adam benim gözümde hiç itibar sahibi değil .

Aslında onlarında benim vereceğim itibara da ihtiyaçları yok doğrusu .Neyse iyi olan kazansın diyelim centilmence.

Saygılar

@Tayyar Kılıç

Tayyar abi,

Cadel Evans bisikleti üzerine yazdığı sosyal mesajları ( Free Tibet ):in: ile benim de gözümün bebeğidir.

Katıldığı tüm yarışlarda gönlüm onunla olacak.:in:

Lance den fazla kazanmasını isteyeceğim dünyadaki tek isim.

Bununla beraber, Lance kazandığında dünyadaki milyonlarca kanser hastasına da umut oluyor, bunu asla göz ardı etmemek lazım.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Murat YILMAZER
Geri