Scudo Sports

Crankbrother ve bontrager pompa, lastik sıvısı, yağ

cenktamay

Daimi Üye
Tepki
258
Bisiklet
Canyon
CrankBrothers Power Pump Pro Pompa
Crank Brothers marka minik bisiklet pompası. Hem Presta hem de Shrader sibop uyumlu. Üzerinde psi göstergesi var.(Max 160psi). En güzel özelliği ise High Pressure ve High Volume ayarı var. Yani şişirmeye ilk başladığınızda basınç az olduğundan yüksek hacim kısmına alıp basıyorsunuz ve her basışta verdiğiniz hava miktarı fazla oluyor. Şişirme ilerledikçe ve lastikteki basınç arttıkça, pompayla basmak zorlaşır malum. Bu durumda da yüksek basınç kısmına ayarlayıp daha az hacim hava ama çok daha rahat pompalama gücü harcıyorsunuz. Bu şekilde yol bisikleti lastiğimi rahatlıkla 120 psi kadar şişirdim . Dolayısı ile pompa basma korkulu rüyası bununla sona eriyor.
Kaplı hali ile boyu 17 cm. Ayrıca yanında kadroya monte edebilme aparatı da geliyor. Seattube kısmına rahatça monte edebilirsiniz. Düşmesi kesinlikle mümkün değil. 2 sene evvel aldım ama max 2-3 defa kullanmışımdır. Yol bisikletine geçtiğim için daha ufak bir pompa aldığımdan artık gerek görmedim. Arıza kesinlikle yoktur. İlk günkü gibi kullanılmakta olup sorunsuzdur. Aktif pedaldan alındı. Power Pro Pump diye geçer. Kargo alıcıya ait.
Fiyatı: 55 TL
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bontrager Mini Charger Pompa
Tur bisikletim varken turda kullanmak üzere aldım. 1 turda yanıma aldım çantadan çıkmadı bile. 1 defa evde deneme yapmak için kullandım. Üzerinde çizik değil, toz bile yok. Sıfır üründür. Hem MTB hem de Yol bisikletleri için ve 2 tür sibop için de uygundur. Harici hortumu sayesinde çok kolay pompalama yapılabilir. Özel tasarlanmış ayaklık ve basma kolu sanki ayaklı pompa gibi çok rahat kullanım sağlar. Kapalı haliyle 34 cm uzunluğu vardır. Kadroya bağlanma aparatı da yanında gelmektedir. 120 psi lık bir yol bisikleti lastiğini rahatlıkla şişirdim. Turcular için çok faydalı bir pompadır. Kargo alıcıya ait
Fiyatı: 95 TL
(link)
(link)
(link)
(link)

Joe’s Yellow Jel, lastik içi patlama karşıtı jel
Konusunda 1 numara olan Joe’s firmasının ürünü. Sıfırdır. Kapağı bile açılmadı. MTB varken almıştım. Ürünü iç lastik içine sıkıyorsunuz ve diken, raptiye çivi gibi batmalarda anında deliği tıkıyor ve lastiğiniz inmeden yolunuza devam ediyorsunuz. 3mm ye kadarki delikleri Fiber Jel teknolojisi ile tıkamaktadır. Jel 4 lastiğe yetecek kadardır. Kargo alıcıya ait
Fiyat: 10 TL

(link)
(link)
(link)

Joe’s Nano Bisiklet Yağı
Nano teknolojili, Islak ortamlar için üretilmiş kaliteli zincir yağı. İçinde nano tanecikler vardır. Bunlar da yağ ile beraber akışkanlığı arttırır ve sürtünmeyi azaltır. %10 luk kadar kısmını kullandım. İhtiyacım kalmadı %90 kısmı hala durmaktadır. Güzel performanslı bir üründür. Kargo alıcıya ait.
Fiyatı: 15 TL
(link)
(link)

Scudo
Artık benzinlik pompalarına mecbur kalmayacaksınız. Kendi pompanızın rahatını yaşayın... Güncel..

Ürünler almanızı bekliyorlar. Alıcıları güzellikler bekliyor

Bontrager pompa satılmıştır. Diğer ürünler için ilanım günceldir.

joes sıvı ve joes zincir yağını alıyorum msaj at adres vs bilgilerini

Zincir Yağı satılmadıysa almak isterim?

Crankbrother pompa satildi. Bontrager diye yanlis yazmisim. Crank pompa haricinde tum urunler satistadir.

@cenktamay
Özelden bilgilerinizi yazarsanız sevinirim.

İlan Bontrager pompa ve Joe's Lastik sıvısı için geçerlidir. Pompayı alana sıvıyı hediye edebilirim hatta. Hoş birini alanın ötekine ihtiyacı kalmayabilir de :)

Pompayı satın almak istiyorum. Hemen istiyorum :)

Hemen istiyorsaniz Sariyere gelip elden hemen alabilirsiniz.

Telefonum: 0537 950 57 29
Ortak bir yerde buluşabilir miyiz?

Ne yazik ki bulusmamiz zor. Zira 1 haftadir boyun fitigi tedavisi goruyorum. Dinleniyirum. Disari cikamiuorum. O yuzden acil ise gelmeniz lazim. Yoksa toparlaninca bulusabiliriz ortak biryerde.

Tamam. Geliyorum. Yolum biraz uzak olacak ancak. Tam olarak nereye gelmem gerekli?
Bir de numaranızı rica edebilir miyim?

Tüm ürünler satılmıştır. İlan kapatılabilir.

Geri