Cr Tour World vs. T300 Shimano VSF

Tepki
22
İsim
Harun
(link)

Arkadaşlar bu bisiklet için görüşleriniz nedir bu fiyata aynı zamanda t300 shimano Vsf alman marka bisiklet var bisikletgezgininde var ikisini karşılaştırırsanız sevinirim

Scudo
Tepki
22
İsim
Harun
Konu güncel lütfen arkadaşlar yardımınıza ihtiyaacım var

sarkihalindekal

Daimi Üye
Tepki
132
İsim
VOLKAN ÖZKURT
Bisiklet
Salcano
Şu konuya bir bakın. (link)

Bu arada karşılaştırmayı yapmanızın sebebi tur için bisiklet seçmek mi?

sarkihalindekal

Daimi Üye
Tepki
132
İsim
VOLKAN ÖZKURT
Bisiklet
Salcano
Anladım. Ben de Vsf'i almayı ciddi ciddi düşünenlerden biriyim. Ben olsam Vsf'i tercih ederdim. 26'' tekerli oluşu, kadrosunun çelik olması ve tasarımı benim onu seçmemin nedenleri. Ama hangisi daha iyidir konusu beni aşar:) Ben de bu iki modeli incelemiştim daha önce. Bilenler bizleri aydınlatırsa sevinirim...

Tepki
22
İsim
Harun
Bu konuyu açalı oldu gördüğün gibi senden başka ilgi gösteren olmadı carraronun rengi çok hoş donanım olarakta iyi ama diğer tarafta bir alman markası var alman diyince akan sular duruyor

sarkihalindekal

Daimi Üye
Tepki
132
İsim
VOLKAN ÖZKURT
Bisiklet
Salcano
Aynen öyle... BMW'nin bisikletine baktınız mı?

Tepki
22
İsim
Harun
Bakmadım ve ne kadar bmw iyi bir marka olsa da bisiklette tecrübeli değiller yani ben yarışlarda hiç görmedim en azından

sarkihalindekal

Daimi Üye
Tepki
132
İsim
VOLKAN ÖZKURT
Bisiklet
Salcano
Biliyorum. Donanım ve fiyat olarak iyi görünüyor. Bir bakın.

(link)
BMW TOURING BIKE 2013

Tepki
22
İsim
Harun
Yalnız şuan da tüm önyargılarımı yıktınız tasarımları çok hoş ve dediğiniz gibi de uygunmuş.

Focus CRATER lake CS 1.0 2014 model bir Trekking bisikleti var bikeandoutdoor da ona da bir bakarsanız sevinirim.Bu konudan sonra o bisikleti görmüştüm.Aklım şuan onda.

sarkihalindekal

Daimi Üye
Tepki
132
İsim
VOLKAN ÖZKURT
Bisiklet
Salcano
Geçenlerde bir ünlü bir bisiklet dükkanı ikinci elini satıyordu ama 2170 TL gibi bir rakam isteniyordu ve sadece peşin satış. Sadece 20km kullanılmış yoksa kullanıcısına ulaşıp deneyimlerini alırdım. Ama neden bu kadar yüksek fiyat istemişler anlamadım.

Şimdi tekrar baktım. Dükkanın bazı takipçileri esas fiyatı 1846Tl demişler ve dükkan bisikletin fiyatını tekrar bisiklet sahibine soracağını söylemiş.