Karaköy de selanik pasajının girişinde sadece akü ve pil satan bir dükkan var.Orada istediğiniz her boy pili bulabilirsiniz.Ayrıca toptan alımda fiyat indirimide olacaktır.Veya yine Karaköy de rıhtım caddesine giden ara sokakta var dükkanlar pil satan.Ve karaköy elektronik pasajının içinde...
Perpa da sadece pil satan toptan mağazalarıda var ama tam yerlerini bilmiyorum.
Artık bu tip pillerin ambalajı üzerinde hangi ay ve yıla kadar bayatlamadan kullanılabileceği yazıyor.Buna dikkat ederek alırsanız üzün süre saklama imkanınız olur.Saklama şartlarını biliyorsunuzdur güneş görmeyen serinve rutubetsiz bir yer.Bazıları buzdolabında da saklıyor ama denediğim bir yöntem değil.
Ankaradan çoklu almak istiyorsanız en taze(üzerinde tarihi olan) ve en ucuz SONY marka için ulus alsancak çarşısı en üst katında bir mağazadan alıyorum memnunum. En son 2025 sony 2 TL idi 2032 de bolcva vardı
Ankara da Konya sokak ve arkadaşın söylediği Alsancak çarşısı en ideali.Yalnız pil olayında tazelik önemlidir.Bugün alacağınız çoklu sayıda pili 1 sene sonra kullanmaya çalışırsanız yüksek verim alamazsınız.Pil satışı çok olan dükkanlardan bittikçe almak en makbulüdür.
Buyincoinsten cok fazla alısveriş yaptım güvenilir ve ilgililer paypalde kullanılıyor. 3 hafta kadar sürüyor elinize ulasması ürünün kargo parası ödemiyorsunuz.
Bisikletle iligli bircokta ürün var ısık falanda almıstım ve ilk linkteki 20 li pillerden kullanıyorum. Silikon ısıklarımda km saatimde memnunum. Sizde cok fazla ısık kullnıyorsanız bu sekilde ucuza alabilirsiniz.
İnternetten daha rahat bulabilirsiniz. En geç 2 günde kapınızda olur ve yurtdışından alıp pil için 1 ay beklemezsiniz. Ben (link) GP marka 5'li set olarak aldım gayet memnunum. Hemen her gün dijital hassas tartıda kullanıyoruz...
Ben toplu olarak dx.com'dan (başka bir siparişi verirken pakede eklemek suretiyle) markasız almıştım, kullanım süresi olarak markalılara (duracell, maxell vs) göre ciddi bir fark gördüm. Neredeyse yarı yarıya daha az kapasiteleri.