konu eskiymis ama genel bilgilendirme acisindan yazayim:
once macun temizleme ve uygulama icin suraya bakabilirsiniz (link)
yazida geciyormu bilmiyorum ama kolonya ve havlu kagit ile temizleyebilirsiniz. iplik vs birakmayan bir sey olmasi iyi olur. bu sirada islemciyi sokun elbette. sonra ince bir zar halinde surun. sitedeki resimlerdeki gibi ince bir kart gibi bir sey kullanabilirsiniz ya da, ben cogunlukla kaset kapagi kenariyla falan yapardim. cd kutusu da ayni isi gorur herhalde

Macun meselesiyle ilgili.. eskiden piyasada gumus iceren, isi iletkenligi yuksek macunlar vardi ama bunlar ayni zamanda elektrik iletebildiginden tehlikeli olabiliyor. Ambalajda yazar zaten, oyle olmamasina dikkat edebilirsiniz.
fan meselesine gelince, buyuk fanlar ayni hava miktarini daha az devirde uygulayacaklarindan daha sessiz olurlar. bunda bircok etken var tabii ki. Artik hangi markalar tercih ediliyor, epeydir uzagim bu konulara ama Artic Cooling'in macunlari ve fanlari iyidir.
bir de yazilmis ama, toparlamak acisindan. kasanin yanini vs acmak iyi degildir. havanin onden girmesi, arka taraftan da atilmasi gerekir. ama sogutma icin hava da gerekli. bu yuzden egzos fanlarinin dengeli olmasi lazim. icerdeki hava surekli vakumlanir gibi olursa o da (gerci cok mumkun degil, hava bir yerlerden illaki giriyor) cok iyi degil.