Scudo Sports

Çözemediğim bir sorun var bisikletimde !!!

Sürtmeyle öyle kolay kolay aktarici bozulmaz. Zinciriniz fotografda isaretledigim yerden tam bükülmüyor. Bu baklayi disliden gecerken takip edin bence sorun zincirin bükülmeyen baklasinda. O baklaya önce WD40 sıkın ve linizle sorunsuz calisana kadar oynatin. Eger rahat diger baklalar gibi oynamasa zinciri yada o baklayi degistirmeniz gerekecek.
Son olarak da sunu söyleyeyim, zincirinizi bir de yaglayin, fotograflarda gördügüm kadar ile zincirde direm yag yok.
293891 dosyayı görüntüle
Teşekkürler baklayi wd40 bisikletçiler de satılır mı yoksa internetten sipariş mı gerekir ona göre baklayi değiştirilen çünkü 14 yaşındayım ve babam bisikletin sıkıntılı olduğu ogrenmese iyi olur benim için 😂 daha 2hafta oldu yaglayali zincri ama tekrar yaglayalim tekrar teşekkürler

Scudo
Teşekkürler baklayi wd40 bisikletçiler de satılır mı yoksa internetten sipariş mı gerekir ona göre baklayi değiştirilen çünkü 14 yaşındayım ve babam bisikletin sıkıntılı olduğu ogrenmese iyi olur benim için 😂 daha 2hafta oldu yaglayali zincri ama tekrar yaglayalim tekrar teşekkürler
Wd40 yapı merket, nalbur gibi yerlerde de olur. İnternetten fiyatına bakıp araştırın. Çok pahalı satan yerden almayın.

• Beğen
Tepkiler: ata32310
Bisikletciler de degistirir ama bedava yapmazlar, kendin degstirmen icin tercüben ve özel aletin olmasi gerekiyor aksi taktirde degistiremesin. Ama önce dedigim gibi bir bisikletciye git baklayi WD40 ile alistirma yapmaya calissinlar, olmasa degistirme yönetemini kullansinlar. Yaglama isini bakla alismadan yaparsan bir sonuc elde edemesin. Eger zinciri 2 hafta önce yagladiysan yanlis yag kullanmissin, dogru yag olsa öyle kuru olmazdi.
WD40, yaglama ve bakla degsimi icin bisikletciye gitmen en iyisi olur senin icin.

Ve benden sana bir abi/büyük tavsiyesi, ne olursa olsun annenden ve babandan kesinlikle saklam, bu yasda böyle anadan babadan saklam vs. islerine alisma. O senin babandir yinede senin icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu o bilir.

Sürtmeyle öyle kolay kolay aktarici bozulmaz. Zinciriniz fotografda isaretledigim yerden tam bükülmüyor. Bu baklayi disliden gecerken takip edin bence sorun zincirin bükülmeyen baklasinda. O baklaya önce WD40 sıkın ve linizle sorunsuz calisana kadar oynatin. Eger rahat diger baklalar gibi oynamasa zinciri yada o baklayi degistirmeniz gerekecek.
Son olarak da sunu söyleyeyim, zincirinizi bir de yaglayin, fotograflarda gördügüm kadar ile zincirde direm yag yok.
293891 dosyayı görüntüle
Teşekkürler bisikletciye götürdüm o baklayi söktü ve zinciri yağladı hiçbir sorun kalmadı

Geri