serhat titiz
Üye
- Tepki
- 0
(link) (64,90 TL)
Merhaba arkadaşlar,
carraro 225 model bisikletimi bisiklet sayacı bakıyorum. Yaptığım küçük çağlı araştırma sonucu yukarıdaki linkte paylaştığım modeli düşünüyorum.
Bu konuda fikirlerinizi, yorumlarınızı ve deneyimlerinizden istifade etmek istiyorum.
1-kablolu mu kablosuz mu tercih edilmeli sizce avantajları ve dezavantajları nelerdir.
2-üst limit 70 TL'dir.
3-Count 8 kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
4-önerilere açığım farklı model veya marka olabilir.(bu modelin en çok hoşuma giden noktası gidon boğazına takılabilmesi.)
Teknik Özellikleri:
1-Hız fonksiyonu
Anlık, ortlama ve maksimum hız. Hız karşılaştıma sistemi (anlık hızla, ortalama hızı karşılaştırır).
2-Mesafe fonksiyonu
Kısmi ve toplam mesafe
3-Zaman fonksiyonu
Dijital saat, kronometre.
resim
4-Genel fonksiyonlar
Zayıf pil göstergesi.
Merhaba arkadaşlar,
carraro 225 model bisikletimi bisiklet sayacı bakıyorum. Yaptığım küçük çağlı araştırma sonucu yukarıdaki linkte paylaştığım modeli düşünüyorum.
Bu konuda fikirlerinizi, yorumlarınızı ve deneyimlerinizden istifade etmek istiyorum.
1-kablolu mu kablosuz mu tercih edilmeli sizce avantajları ve dezavantajları nelerdir.
2-üst limit 70 TL'dir.
3-Count 8 kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
4-önerilere açığım farklı model veya marka olabilir.(bu modelin en çok hoşuma giden noktası gidon boğazına takılabilmesi.)
Teknik Özellikleri:
1-Hız fonksiyonu
Anlık, ortlama ve maksimum hız. Hız karşılaştıma sistemi (anlık hızla, ortalama hızı karşılaştırır).
2-Mesafe fonksiyonu
Kısmi ve toplam mesafe
3-Zaman fonksiyonu
Dijital saat, kronometre.
resim
4-Genel fonksiyonlar
Zayıf pil göstergesi.