Scudo Sports

Corrratec Taal Hakkındaki Görüşleriniz Deneyimleriniz

diciotto

Üye
Tepki
26
Bütçemi zorlayarak Corratec X Vert Taal almayı düşünüyorum aklımadaki iki biskletten biri diğeri ise Geotech Neon aralarında 30 euro fark var iken sizce hangisi alınmalı deneyimlerinizi ver görüşlerinizi bekliyorum.Bisikletleri kullanan arkadaşlar artılarını ekislerini yazarlarsa sevinirim.İyi günler

Scudo
Ben bu bisikleti kullanmıyorum ama bu bisikleti kullanan bir kaç arkadaşım var çok güzel ve kaliteli bir bisiklet donanım özellikleri hiç fena değil arkadaşlarım çok memnun.Geotech oda iyi ama Corratec in özellikleri daha iyi geldi bana.Ben olsam Corratec X Vert Taal alırdım.Neyse şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.Azcıkda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Corratec X Vert Taal Özellikleri

Kadro : X VERT TAAL ALLOY
Maşa : RST OMNI AYARLANABİLİR ÖZELLİKLİ
Arka Vites : SHIMANO ALTUS
Ön Vites : SHIMANO ALTUS
Vites Kolları : SHIMANO ALTUS
Fren Kolları : TEKTRO ZZYZX
Fren : TEKTRO ZZYZX
Zincir : SHIMANO ALTUS
Ayna Kol : SR SUNTOUR ALLOY
Pedal : ALLOY
Jantlar : CORRATEC
Lastikler : KENDA
Sele Borusu : CORRATEC
Sele : CORRATEC
Arka Hazne : CORRATEC
Ön Hazne : CORRATEC
Ağırlık : 13,2 Kg
Dişli : SHIMANO ALTUS
Jant Telleri : CORRATEC

• Beğen
Tepkiler: diciotto
@çağdaş

Çok teşekkürler benim de aklımda aslında corratec var ama bütçem biraz zorlanacak birde forumda corretec kadroların ömür boyu garantili olduğu yazılmış doğru mu acaba bu bilgi

• Beğen
Tepkiler: çağdaş
O konuyla ilgili bir bilgim yok ama sadece Corratec in çok çok kaliteli bir bisiklet markası çok da dayanıklı ve uzun ömürlü olduğunu biliyorum.Yani bence üretici firma ortaya koyduğu ürününe güveniyorsa ki güveniyor da ömür boyu garanti verebilir yani bence normaldir.

merhaba ben corratec x-vert baco almayı düşünüyorum nasıldır acaba kullanan varmı yorum yazarsalar çok sevinirim

Öncelikle Aramıza Hoşgeldiniz ÖZELLİKLERİ

Kadro : X VERT BACO ALLOY
Maşa : RST OMNI AYARLANABİLİR ÖZELLİKLİ
Arka Vites : SHIMANO ALTUS
Ön Vites : SHIMANO ALTUS
Fren Kolları : TEKTRO ZZYZX
Fren : TEKTRO ZZYZX
Zincir : SHIMANO ALTUS
Ayna Kol : SR SUNTOUR ALLOY
Pedal : ALLOY
Jantlar : CORRATEC
Lastikler : KENDA
Furş : ZZYZX
Sele Borusu : CORRATEC
Sele : CORRATEC
Arka Hazne : CORRATEC
Ön Hazne : CORRATEC
Ağırlık : 13,2 Kg
Gidon : ZZYZX
Jant Telleri : CORRATEC
Dişli : SHIMANO ALTUS
HAYIRLI OLSUN

@ÇELEBİOĞLU

Evet ben de yeni fark ettim bugün girdim X-Vert Taal yoktu. Ne oldu acaba?

bence taal ve baco çok iyi modeller.Fiyat/kalite oranı çok iyi.Geçen bi arkadaşımıza taal aldık.Parası yemedi yoksa baco alacaktık.Çok iyi araştırdık.Deltabisiklet emek mağazasına gittik ellerinde bir kaç tane vardı.Bunlar son dediler.

delta bisikletin batıkent şubesinde 3 ad taal görmüştüm pazartesi günü.Bir tek orada varmış

Ben ilk taal aldım. Çok güzel bisiklet. Şimdi motion var. Corratec ten memnunum. Taal geotecten daha kaliteli. zaten ikisine yan yana koyup bakınca farkı anlıyorsun. kadro biraz kalın ama rijit.

• Beğen
Tepkiler: polo34
Corratec x-vert Mayon'um var disk frenli. Çok memnunum. Bir problemim var. Arka bagaj olarak nasıl bir şey alabilirim. Bir tane denedim olmadı. Disk frene uygun arka bagaj seçenekleri nelerdir. Bilen varsa paylaşırsak sevinirim.

Mart 2010'da Corratec X-Vert Mayon Disc satın aldım. 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Beklentilerimin üzerinde memnuniyet sağladı bende.
-Sehpa takılacak yer yok. Bu problemi kullanıcılar nasıl aşıyor. Tavsiyeleri var mı?
-Arka bagaj problemini Delta bisikletten Disc frenler için arka bagaj satın alarak çözdüm.
-Mayon kullanıcıları irtibata geçmek isterse telefonum +535 896 89 22
-Selamlar

Geri