Scudo Sports

corratec x-vert s01

TravellerSeko

Aktif Üye
Tepki
30
İsim
Serkan
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
slm akadaslar.corratec x-vert s01 bisikletimi acil paraya ihtiyacim oldugu icin satiyorum.bisikleti alali birkac ay oldu ve aldigimdan beri zamanim olmadigi icin sadece 5 defa bindim.2950 ytl'ye aldim,2500 ytl'ye satiyorum.bazi parcalari daha bisikleti satin almadan satin alacagim yerde degirtirtdim ve ust model taktirdim(vites kolu arka disli gibi).ozellikleri asagidaki gibidir.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj atsinlar

Kadro : 6061 Aluminyum (18 inch)
Maşa : FOX 32F RL 100mm (2007)
Arka vites degistirici : Shimano XTR (2007)
Ön vites degistirici : Shimano XT (2007)
Vites Kolları : Shimano XTR (2007)
Fren Kolları : Magura Julie
Fren : Magura Julie 180/160mm
Ayna Kol : FSA (FullSpeedAhead)
Jantlar : zzyzx Cross Attack Disc
Furş : FSA
Sele Borusu : zzyzx
Sele : Selle Italia
Gidon : zzyzx
Dişli : Shimano XT
Jant Telleri : DT Competition 2.0/1.8
(link)

(link)(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)

Scudo
işte ornek bi ilan..
Fotolar detaylı,fiyat belirtilmiş,ozellikler yazılmış,ne için satıldığı yazılmış..
Daha ne olucak ki..
Sizi doğru düzgün ilan verdiginiz için kutluyorum..

sagolasin herzaman dogru ve detayli bilgi vermek lazim

cevap yazan olmuyor:(

@europeseko

sadece maşayı satmayı düşünürmüsün

parca parca satmak istemiyorum.komple olarak satiliktir arkadaslar.fiyati biraz pahali olabilir.ama cok temiz ve ust model icin uygun bir fiyat

ilan gunceldir

Bu bisikleti parçalamadan satmanız zor,ve bence en kısa zamanda parçalayın zaman kaybına uğrarsınız.acele satıyorsanız..

arkadaslar fiyati 2000 ytl'ye dusururdum.bu son fiyat olacaktir.almak isteyen arkadaslar ozelden mesaj atabilirler

ilan gunceldir,uzun suredir internete giremiyordum.ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj atabilirler.

toplamda 950 ytl indirim yaptim aldigim fiyattan.almak isteyen arkadas yokmu hala:)

ilan gunceldir hala:)

ilan gunceldir arkadaslar

ilan gunceldir

eğer parçalayıp satarsanız frenlerinizi düşünebilirim...
iyi satışlar dilerim

Bu bisikletin sıfır fiyatı düşüyor ve sizin verdiğiniz fiyat ile satılması çok zor ama deneyin bakalım,iyi satışlar...

Kaça düşmüş ki bu bisikletin fiyatı? Euro'nun düşüşünü kasedediyorsanız, tüm bisikletlerin fiyatı düşüyor :) Arkadaş gayet uygun fiyata satıor bence.

Geri