Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corratec X-vert Motion

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
360
Bisiklet
Colnago
trek 4300 v fren
kron 3000
corratec x.vert arasında gidip geliyorum ve artık sona ermesini umarak sizlerden yardım istiyorum
aslında şehir içi kullanım amaclı olup atak ve seri bi bisiklet seçmek istiyorum ve cok büyük olasılıkla her model içinde ince yol lastiği takıcam bana yardımcı olursanız cok sevinirim.

Scudo
Bence Corratec almalisiniz. Donanim olarak cok iyi ayrica eski yazilanlara bakarsaniz her kes motion onerir. Ben de corratec kullanicisiyim. Tek kelime ile anlatacak olursam super...

Trek'lerin genel fiyat/performans oranları düşük, Corratec'lerin ise kadroları ağır ancak üzerindeki malzemeleri fiyatlarına göre oldukça iyi. Genel performansları tatmin edici seviyede bana göre... Kron'lar ise gerek kadroları, gerekse kullanılan parçaları bazında kalitesinden ödün vermeyen, genel anlamda fiyat/performans seviyesi iyi bisikletler.
Ancak anlamadığım şu, madem seri atak ve yol lastiği ile kullanılacak bir bisiklet bakıyorsunuz, niçin dağ bisikleti? İyi toplanmış bir dağ bisikleti 11 kg'dan aşağı gelmezken, iyi toplanmış bir yol bisikleti en azından 2 kg daha hafif olacaktır... Bir düşünün derim :)

ben Trek 4400 kullanıcısıyım , eğer rasyonel bir seçim yapmak istersen kesinlikle seçimin Corratec olmalı , 490 Euro ya full deore ( hatta arka artıcısı LX ) olan gayet güzel bir bisiklet alıyorsun ... bence piyasada marka değeri ve component kalitesi açısından corratec motion kalite /performans oranı en yüksek bisiklet ( bu kategoride ) bana dersenki bunları biliyordunda sen neden Trek 4400 aldın. Cevabım şu olur, Bisiklet seçimi birazda psikolojik bir olay , doğru yer de doğru zamanda, ideal bisikleti presente eden iyi bir satışçı ile sonlanıyo satın alma kararı , ben corrateclere bir pazar günü biraz sıkıntılı bir anda bakmıştım demekki bana o an hitap etmediler... ve sonuçda trek 4400 aldım ama tabi kampanyadan dolayı bu bisiklet bana 420 euroya geldi bu da önemli oldu tabiki kararımda...

bende corratec kullanıyorum tavsiye ederim fiyat ve parça karşılaştırmalarında bence çok iyi

kesinlikle Corratec:) hiç şüphe etmeden ve aklınızda kalmadan alabilirsiniz. bir tanıdığımda motion var, hergün görüyorum, hiç masraf etmedi ve yıllardır biniyor...

Geri