Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CORRATEC X-Trail Cross Hakkında...

Scudo
Kullanıcı Tipi: Uzun yol ve tur
Kadro: 6061 T
Amortisor: RST CT-COM
Arka Vites: Shimano LX
Ön Vites: Shimano LX
Vites Kollari: Shimano Deore
Aynakol:Hollowtech FSA
Göbekler:zzyzx
Frenler:zzyzx
Lastikler:maxxis
sele:selle italia
gidon:zzyzx
Boyun: ayarlanabilir zzyzx
Vites sayisi: 27
Lastik ebati: 28"
zincir: deore
ruble:sram
Ağırlık:12,5-13,5 kg
daha ayrintili bilgi için (link)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Benim Delta da gördüğüm ve çok beğendiğim bir bisiklet.
Dağa bayıra sarmayanlar için ideal.
Bazen, ben de boşuna 26" jantlı bisikletlerle uğraşıyoruz diyorum.
Tam sana göre olduğunu söyleyebilirim.:)

Yeniden Merhaba Serkan,

Cross modelinin çok büyük bir avantajı var o da hem tur bisikleti olmasi hem de arazi koşullarına girebiliyor olması. Bu yüzden artısı var. Ayrıca bir çok MTB kullanıcısı tarafından da beğenilen bir bisiklet modelidir.

Eğer yüzdelemek gerekiyorsa bu bisikletin yol ve arazi ağırlığı

%50 Yol
%50 Arazi

Şartlarına uygundur.... Ama resimlerine baktığım zaman sanki daha çok arazide biniyorsun gibime geliyor. Eğer öyle ise yani %80 arazi %20 yol ise MTB olmasında fayda olabilir. Ama değilse bu bisiklet tam isabet

ayrıca kafana takılan başka bir konu olursa da buradayım. hemen ekranın karşısında. :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@zzyzx
%50-%50 benim için çok uygun. Fazla dağ taş gezmiyorum. Yolum gereği arasıra stabilize yollara maruz kalıyorum. Oda %50'lik oran için yeterli olur herhalde.

Sevgiler...

Şu anda kullandığın bisikletten sonra Bu bisiklet sana ilaç gibi gelecektir.Böyle bir bisikletten sonra sana 160 km değil,1600 km bile az gelir.Artık günübirlik İstanbul turları yaptığında görüşürüz İnşallah.

Yahu Murat Abi insan bu bisikletten inip de Salcano'ya biner mi? :D
Serkan bence de iyi bir seçim. Bisikleti yakından gördüm daha önce. Stabilize yol falan hiç sorun olmaz, bizim yarış parkurları veya atlamalı zıplamalı yerlere vurmadığın sürece sorunsuz bir bisiklet bence. 28 jant olması ise büyük avantaj :)

Serkancım ben de corratec harmony kullanıyorum.tur fotolarında görmüssündür.camurluk dinamo far vs söktüğüm zaman tıpkı cross a benziyor ve çok şık duruyor.cross un donanımı iyi benimkinden.24 vites bendeki.ve bi düşük viitese hiç ihtiyaç duymadım şimdiye kadar.cross benim çok beğerdiğim bi model.uzun turlar için oldukça iyi diye düsünüyorum.senin tarzına da uyar beeah.az zamanda çok km.sevgiler.

Merhaba,
Ben de bu bisikletle ilgileniyorum. Geçen hafta sonu Bike and Outdoor'da (Beşiktaş) inceledim. Yalnız yukarıdaki özelliklerinden farklı olarak arka vites XT idi. Fiyatına göre donanımını oldukça iyi buldum. Bisikletimi yenilerken de artık 28" cross modellerini düşüneceğim.

Trek 28" hybrid serileri ile (veya fiyat olarak yakın 28" benzerleri ile) karşılaştırabilir misiniz ?

Teşekkürler

five

Ben tamamen tavsiye üzerine 2 aydır corratec x-trial cross kullanıyorum. Büyük çoğunlukla şehir içinde kullandığım için çok memnunum.

arkadaşlar yeni başlıyorum ve ben de çok kararsız kaldım

a) sedona sd-761 gibi bir MTB alıp ince lastik takmak mı?
böylece çift bisiklet sahibi olurum. ama 26" janta razı olurum, uzun yolda 28" keyfi yaşayamam

b) yoksa corratec x-trail cross country veya scott sportster p3 gibi bir hibrid almak mı?
böylece uzun turlar daha keyifli ama arada gireceğim patikalarda, ya da aslında daha ziyade günlük keyif sürüşlerimde MTB kadar keyif verir mi? O kadar kıvrak olur mu?

tamam fonksiyonellik düşünülürse kullanım amacıma hibridler daha uygun, çünkü uzun turlara çıkacağım. ama sanki MTB aldığımda onunla daha bir bütünleşirmişim, daha çok keyif alırmışım gibi geliyor.
bakınca da turlara çıkanlar dahil olmak üzere herkes MTB kullanıyor. Hibrid veya tur bisikleti kullananlar pek bi azınlıkta.
ileride parça problemini de düşünmek lazım sanırım

özellikle hibrid alan arkadaşlar yorumlarını iletirse sevinirim

meraba ben karabükten katılıyorum corratec x trail cross 2008 aldım 1 ay oldu 300 km oldu ve ben 26 çift amortisör ağır bi bisikletle yaptığım herşeyi bununla yapıyorum hiçbir sorunm olmuyor ayrıca dağdada mtb gibi olmasa bile 60 mm lik bi amortisörle gayet iyi henuz jantları yamulmadı 1 m lik yerlerden sert inişlere rağmen herkese tavsiyemdir...dağlarada yakısması için sanırım 80 100 mm bi amortisöre yukseltmem gerekecek böyle bir bisiklet yani:D:Damortisör konusnda bilgi alablirsem sevinirim tşkler...

arkadaşlar bu bisiklet hem şehir içi kullanım hemde uzun yollar için uygun mu uzun yola giderken arkasına bagaj taktırmam çok mu abes kaçar ve rampalarda bu bisiklet beni zorlarmı

Geri