Scudo Sports

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

Scudo
@Hasan Çağrı

Çağrı selam,

Yakında birde maxxlite ile denemeyi düşünüyorum.

Teşekkürler.

@Bülent ÖZER

Bülentçim merhaba.

Bu bisiklete son noktayı koyduğumda emin ol bir tane yol bisikletim olacak;)Bu kuzuyu yalnız bırakmayacağım haklısın:)

@R.Okyay

Çok teşekkürler..

@rahmankarataş

Rahman selam tekrar.

Ağırlığını geriye kalan 3-4 parça değişikliğinden sonra vermeyi düşünüyorum.Sanıyorum o zaman daha iddialı olacak.Tarz olarak mtb ye düz karbon maşa takmak bana göre değil.

Teşekkür ederim.

@balilias

Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Daha önce tebrik etmedim galiba, yeni jant setin ile bisikletin daha da güzel olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

hayırlısı olsun. hepimizin bir düşü var. sanırım sizinkisi tamam darısı bizim başımıza...

Çok teşekkürler arkadaşlar.Bisiklet son şeklini almaya çok yaklaştı.Yakında yeni fotolarla görüşmek üzere.

merkla bekliyruz murat bey

murat reis bisiklet dostum sana bol pedallar
bu karbonlar harika scott scale karbon 30 ile rampaları nasıl çıktığımı anlamıyorum corratec karbon mükemmel bir kadro herhalde sende uçuyorsundur 100 km lik kapı dağ turunu bir günde yaklaşık 60 a yakın uzun ve kısa rampaları aşarak erdeğe ulaştık dünyaya bir daha gelsem yine carbon alırım
robocop karbon apaçi

Teşekkürler arkadaşlar.Bu bisiklette artık sona yaklaştık.Son halinin fotolar pek yakında;)

Çok güzel bir bisiklet.Önce Kazasız belasız Sonra Güle güle kullanman dileğiyle.
Lastikler konusunda da yorumlarını bizimle paylaşırsan sevinirim.

Sele ve amortisör rengiyle ilgili takıntım olduğu için bir önerimde var.Seleyi Beyaz yap Murat Reis.

Geri