Scudo Sports

Corratec Halcon Sonunda Aldım

zahiradam

Aktif Üye
Tepki
46
sonunda karar verdim ve karakızımı aldım bugün. delta bisiklet saolsun çok yardımcı oldu. özellikle emekten levente tesekkür ederim. bisiklet emekde kalmadığı için eryaman şubesinden gidip getirdim. dönüşte eskişehir yolunda decatlona uğradım. ordan eve tahminim toplamda 35 km kadar yol yaptım ve ne kadar o an hissedemesemde şuan biraz popoda problem var. hatta büyük bir problem var :D yorgunlukdan bisikletin fotoğrafını çekemedim artık yarın paylaşırım arkadaşlar. son olarak bisiklet almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem mutlaka almadan model aralığınızı daraltın.yoksa benim gibi 6 ay bisiklet aramakla geçirirsiniz. ayrıca tekrar bisiklete heveslenmemi sağlayan ve yazılarını zevkle okuduğum Gürkan Genç abime de saygılar sevgiler....

Scudo
öncelikle hayırlı olsun.. ilk bisikletimi ben de deltadan almıştım, yurda kadar 10 km yol yapmıştım ve üç gün bel ağrısı çekmiştim.. tabi o zaman bisiklete yeni başlamıştım..

ama delta neden sizi ta eryaman'a göndermiş anlamadım.. bisiklet neredeyse adresinize teslim etmeleri gerekmez miydi?..

@bençizdim

olurmu hocam delta çok ilgilendi saolsunlar. ben bi gün daha beklemek istemedim ve kendimi denemek için eryamana gittim. en uzun mesafe yolumu yapmıs oldum. gayette sorunsuz bi şekilde. sadece seleyle biraz problem yaşadık. onun dışında kısacası eski demir yığınlarından sonra bunlar canavar. ilk fırsatta biraz çalışıp beypazarı denemesi yapmak istiyorum. fotolarda yarın yüklenir arkadaşlar. saygılar..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
süper bisiklet almışsın kazasız bol pedallar

• Beğen
Tepkiler: zahiradam
tesekkür ederim arkadaşlar. daha iyisi sizlerin olsun. yalnız sabah fotoğraf yüklemeyi denedim çıkmadan başaramadım. upload sitesindemi sorun var bendemi var anlamadım. bana bu konuda yardımcı olabilecek olan varmı?

hayırlı olsun iyi bir seçim ,rahat bir selaniz var unutmayın benim corratec x-vert s 0.1 in orjinal selesini tekrar takmayı bile düşünüyorum, şu an üzerinde selle italia slr 135gr lık model var çok hafif ama rahatsız bende çözümü mtb için yapılmış olan kapri modeli ve içinde petli tayt olan short alarak çözdüm tavsiye ederim. saygılar

• Beğen
@alican aydın

tesekkür ederim. bisikleti aldığımdan beri günde ortalama 40 km üzeri yol yapıyorum. evet şuan ilk günkü rahatsızlığım yok sanırım bu duruma alışılcak yakında. ekstra konfor için pedli şort kullanmaya bende başlıycam yakında..

hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle bende ilk bisikletimi deltadan aldım bu vesileyle kadıköyden hakana slm larımı sunarım çok ilgilenmişti.hayırlı olur inşallah.

sonunda başardım arkadaşlar. ahanda demiratımın fotoları...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Hayırlı uğurlu olsun buna bol bol reflektör falan takın arabalar akşam görneyebil
r :) Kazasız belasız sürmeniz dileği ile

• Beğen
Geri