Scudo Sports

Corratec 2008 Super Bow Fun:görüşleriniz?

SLEPX16

Üye
Tepki
1
Selamlar((corratec 2008 Super Bow Fun)) hakkında değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

Scudo
Kadro Corratec Patentli Bow Teknoloji 7005 Aluminyum
Maşa Rock Shox Dart 3 Remote Lockout 80 mm :(
Arka Vites Shimano XT Shadow
Ön Vites Shimano LX New
Vites Kolu Shimano Deore
Fren Kolları Shimano Am 484 New
Fren Shimano Am 484 New
Aynakol Shimano FCM 442
Aynakol Göbeği Shimano
Pedal zzyzx
Arka Dişli Shimano HG 50 11-32
Zincir Shimano HG 53
Göbekler zzyzx DC 21,DC 20 32/32
Jant zzyzx DH 18 Disc White
Dış Lastik Michelin Country Trail 26x2.0
İç Lastik Corratec
Jant Teller DT Champion 1.8 Silver
Furç Takımı FSA
Boyun zzyzx 7° 1 1/8
Gidon zzyzx
Elcik Corratec Light
Sele Borusu zzyzx
Sele Selle Italia X2 Pro
Sele Kelepçesi zzyzx
Ağırlık 12,9 Kg :eek:

Biraz ağır gözüküyor 1600 YTL için..

Ama görünüşü süper ;) Corratec de çok iyi bi markadır

Almayı düşünüyorum,sadece görüşlerinizi almak istedim yorumlar için teşekkürler...

Corratec Super Bow bisikletlerin sadece kadrosunu alıp profesyonelce düzmek daha mantıklı. Daha hafif yapmak içinse en başta maşa ve dış lastikleri değiştirmekle başlanabilir. Ama bisikletin fiyatı o ağırlığa değmez bence. Kadro alıp düzmek daha mantıklı.

1600 ytl ye 3 kiloluk bisiklet çok makul görünmüyor. Ancak corratec kullanıcısı olarak oldukça kaliteli ve güvenilir bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim. xt artırıcılar tıkır tıkır çalışır ve hafiftir. maşa esneme yapıyor fena değil diyelim. dart 2 modelini uzun süre kullandım. bow kadroyu görünüş olarak çok beğeniyorum ancak kadronun hafif olduğunu söyleyemem. araştırdığım dönemlerde 2 kg civarlarındaydı.

Superbow kadrolar 80mm ön maşa için tasarlanmışlar ve ayrıca ağırlar. Benim tercih etmemem için iki büyük neden. Ama Corratec'in sağlam kadrolar imal ettiğini söyleyebilirim.

@Güney Tuncer

Kadrolar 80 milimetre maşa için tasarlanmışlar demişsiniz. Eğer öyleyse Corratec Super Bow Race bisikeltinde neden 100 milimetrelik maşa takılmış bunu bana açıklarmısınız bu Super bow kadroları hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama internette dolaşırken gördüm aklıma takıldı??????

@yusuf yuce

Maliyet veya renk uyumu gibi nedenlerden olabilir. Her modelin 80-85mm opsiyonu yok. Ayrıca 80mm lik kadroya kesinlikle 100mm takamazsın diye bir kural da yok ama 100mm nin üstünü takarsan bisikletin dengesini bozarsın. Ama 100mm için tasarlanmış kadrolar biraz daha üstünü sorunsuz kabul edebiliyor.

Geri