olcay1978
Aktif Üye
- Tepki
- 424
- İsim
- Olcay
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hayırlı olsun.28 29 agustosta aranıza katılıyorum 👍siparişi verdim
Hayırlı olsun.28 29 agustosta aranıza katılıyorum 👍siparişi verdim
Ben çok güzel bi tutucu aldım öyle kullanıyordum taa ki bi çukurdan geçip telefon fırlayıncaya kadar.Ben de neredeyse alıyordum. Evde eski bir Galaxy S3 buldum, ekran 4"
Memnun kalmazsam düşüneceğim artık...
Yetişmedi bugün geldi, neyse yarın deneyeceğim.
Şu altitude işini location 1 e girip calibrate etmek lazım değil mi?
Arkadaşlar Coospo'dan gelen bilgi şu şekilde.
271930 dosyayı görüntüle
Tercümesi;
GPS irtifa alma fonksiyonunun güncellemesi 1.5.5 donanım yazılımı versiyonunda uygulanacaktır. 1.5.5 ürün yazılımının bir hafta içinde CoospoRide APP'mize yüklenmesi bekleniyor ve APP'de güncellenebilir. Teşekkürler.

Deneme şansım olmadı henüz.Çok güzel güncelleme olmuş. Üste basılı tutup senkronizasyona geçmesi de iyi.
Sürüş bitince senk. başlatmadan otomatik yapmıyor değil mi?
Rica ederim. BC200 cihazının en büyük eksiği böylece tamamlanmış oldu.cihaz yazılım sayesinde tam bir f/p cihazı oldu diyebilirim hocam sizinde katkılarınızı unutmamak lazım teşekkürler @olcay1978
Korktuğum gibi olmadı sadece pili bitmiş 😁Bende de aynısı var. Çok yüksek ihtimal pili bittiğini düşünüyorum. Duracell CR2032 pil alıp tekrar dene. Bende de aynı sorun olmuştu. Pili değiştirdim düzelmişti. Cihazı kapatamıyorsun. Kullanmadığın zamanlarda sensörü göğüs kemerinden ayır. Belki gögüs kemerine bağlı olduğu zaman sürekli bağlantı arıyor olabilir. Ben böyle yapıyorum.
Coospo H808S nabız bandı çok sağlam kolay kolay bozulmaz. Sadece kayış üzerinde vücuda temas eden, nabızı algılayan bölümlere dikkat etmek gerekir. Çok fazla bükmeyin. Mümkünse bir askıya asın ve pilin bitmemesi için sensörü çıkarın. O şekilde muhafaza edin.Korktuğum gibi olmadı sadece pili bitmiş 😁
Sürüş bitince senk. başlatmadan otomatik strava atmıyor.Çok güzel güncelleme olmuş. Üste basılı tutup senkronizasyona geçmesi de iyi.
Sürüş bitince senk. başlatmadan otomatik yapmıyor değil mi?
Evet uyumludur. Gidon aparatı kırılsa bile yine aliexpresten sipariş verebilirsin. Artık eskisi gibi 30 gün sürmüyor teslimat, 10 günde geliyor.Kullanan arkadaşlara sorum olacak; Garmin, Cycplus, Magene, Meilan, Igpsport gibi markaların gidon aparatları ile uyumlu mudur acaba, fotoğraflarda yuvalar benzer görünüyor. Kutudan çıkan gidon bağlantı aparatı (öne uzatma şeklinde olan) emsallerine göre biraz zayıf duruyor sanki, kırılması durumunda diğer markalarla uyumlu ise istediğimiz gidon bağlantı aparatını temin etme şansımız olur en azından.