Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

Scudo
Ben de neredeyse alıyordum. Evde eski bir Galaxy S3 buldum, ekran 4"
Memnun kalmazsam düşüneceğim artık...

Ben de neredeyse alıyordum. Evde eski bir Galaxy S3 buldum, ekran 4"
Memnun kalmazsam düşüneceğim artık...
Ben çok güzel bi tutucu aldım öyle kullanıyordum taa ki bi çukurdan geçip telefon fırlayıncaya kadar.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Güncelleme, tarihin en hızlı aliex siparişi oldu sanırım. Cihaz bugün eve gelmiş sanırım.
Yarınki sürüşe yetişmesi harika oldu👍

Yetişmedi bugün geldi, neyse yarın deneyeceğim.
Şu altitude işini location 1 e girip calibrate etmek lazım değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Yetişmedi bugün geldi, neyse yarın deneyeceğim.
Şu altitude işini location 1 e girip calibrate etmek lazım değil mi?

Kalibre etmek gerekiyormuş fakat ben kalibre etmeme rağmen bugün bambaşka bir irtifada başlattı. 88 metre rakım ve kalibre edilmiş fakat bugün tuttu 19 metreden başlattı. Bu rakım işini otomatik olarak yazılımla halletmeleri lazım bence.

Arkadaş irtifa olayının GPS'ten otomatik alması için sürekli firma ile iletişimdeyim. Bende bir an evvel cihaza güncelleme gelmesini bekliyorum. Konu ile ilgili bana bilgi gelirse paylaşırım.

Arkadaşlar Coospo'dan gelen bilgi şu şekilde.
1629265051286.png
Tercümesi;
GPS irtifa alma fonksiyonunun güncellemesi 1.5.5 donanım yazılımı versiyonunda uygulanacaktır. 1.5.5 ürün yazılımının bir hafta içinde CoospoRide APP'mize yüklenmesi bekleniyor ve APP'de güncellenebilir. Teşekkürler.

Arkadaşlar Coospo'dan gelen bilgi şu şekilde.
271930 dosyayı görüntüle
Tercümesi;
GPS irtifa alma fonksiyonunun güncellemesi 1.5.5 donanım yazılımı versiyonunda uygulanacaktır. 1.5.5 ürün yazılımının bir hafta içinde CoospoRide APP'mize yüklenmesi bekleniyor ve APP'de güncellenebilir. Teşekkürler.

Süper haber teşekkürler

Coospo BC200 kullanan arkadaşlar;

Cihaza 1.5.5 güncellemesi geldi. Coospo Ride uygulamasını indirip cihazı günceleyebilirsiniz.

Coospo'dan güncelleme ile ilgili gelen bilgi şu şekilde.
1629369003979.png
Tercümesi;
Ayrıca, BC200 1.5.5 güncellemesi ile ilgili olarak, önceden referans için optimize edilmiş kaydımızdır:

1- Bisiklet krank uzunluğu ve toplam kilometre ayar fonksiyonu eklendi.
2- ANT+ ve Bluetooth çevresel sensör arama mantığı optimize edildi.
3- Rusça çevirisi optimize edildi.
4- Otomatik duraklatma fonsiyonu: Otomatik durdurma ve otomatik başlatmada ses ile uyarı.
5- Ön yüklemenin ana arayüzü:
- Bluetooth senkronizasyon arayüzüne atlamak için sağdaki yukarı düğmesine uzun basın.
- USB senkronizasyon arayüzüne atlamak için sağdaki aşağı düğmesine uzun basın;
6- GPS irtifa kalibrasyon işlevi eklendi. (Artık irtifayı GPS'ten otomatik alıyor.)
7- Tırmanma, iniş ve eğim algoritması optimize edildi.
8- GPS sürücü optimizasyonu ve ayarı
9- Ön yükleme LOG ekranını getirildi. (Açılışta COOSPO logosu görülüyor.)
10- Strava web sitesinde cihaz olarak Coospo BC200'ü gösteriyor. (Daha önce cihaz olarak Garmin Edge 500 gösteriyordu.)

Dosyalar

• 1629368989407.png
    1629368989407.png
    72,2 KB · Okunma: 2
Çok güzel güncelleme olmuş. Üste basılı tutup senkronizasyona geçmesi de iyi.
Sürüş bitince senk. başlatmadan otomatik yapmıyor değil mi?
Deneme şansım olmadı henüz.
Altitude'yi kalibre etmeye gerek yok artık, evin önünde denedim 1 metre sapma verdi. Çok iyi olmuş.
Sensörleri biraz geç algılıyordu onu da düzeltmişler. Çok çabuk sensörleri buluyor. Harika olmuş.

Bende de aynısı var. Çok yüksek ihtimal pili bittiğini düşünüyorum. Duracell CR2032 pil alıp tekrar dene. Bende de aynı sorun olmuştu. Pili değiştirdim düzelmişti. Cihazı kapatamıyorsun. Kullanmadığın zamanlarda sensörü göğüs kemerinden ayır. Belki gögüs kemerine bağlı olduğu zaman sürekli bağlantı arıyor olabilir. Ben böyle yapıyorum.
Korktuğum gibi olmadı sadece pili bitmiş 😁

Korktuğum gibi olmadı sadece pili bitmiş 😁
Coospo H808S nabız bandı çok sağlam kolay kolay bozulmaz. Sadece kayış üzerinde vücuda temas eden, nabızı algılayan bölümlere dikkat etmek gerekir. Çok fazla bükmeyin. Mümkünse bir askıya asın ve pilin bitmemesi için sensörü çıkarın. O şekilde muhafaza edin.

• Beğen
Tepkiler: İCelik
Çok güzel güncelleme olmuş. Üste basılı tutup senkronizasyona geçmesi de iyi.
Sürüş bitince senk. başlatmadan otomatik yapmıyor değil mi?
Sürüş bitince senk. başlatmadan otomatik strava atmıyor.
Uygulamanın mantığı şu şekilde sürüş sonrası uygulama ile cihazı bluetooth ile bağladıktan sonra sürüşü uygulamaya attığında uygulamanın kendisi sürüşü stravaya aktarıyor.

Kullanan arkadaşlara sorum olacak; Garmin, Cycplus, Magene, Meilan, Igpsport gibi markaların gidon aparatları ile uyumlu mudur acaba, fotoğraflarda yuvalar benzer görünüyor. Kutudan çıkan gidon bağlantı aparatı (öne uzatma şeklinde olan) emsallerine göre biraz zayıf duruyor sanki, kırılması durumunda diğer markalarla uyumlu ise istediğimiz gidon bağlantı aparatını temin etme şansımız olur en azından.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Kullanan arkadaşlara sorum olacak; Garmin, Cycplus, Magene, Meilan, Igpsport gibi markaların gidon aparatları ile uyumlu mudur acaba, fotoğraflarda yuvalar benzer görünüyor. Kutudan çıkan gidon bağlantı aparatı (öne uzatma şeklinde olan) emsallerine göre biraz zayıf duruyor sanki, kırılması durumunda diğer markalarla uyumlu ise istediğimiz gidon bağlantı aparatını temin etme şansımız olur en azından.
Evet uyumludur. Gidon aparatı kırılsa bile yine aliexpresten sipariş verebilirsin. Artık eskisi gibi 30 gün sürmüyor teslimat, 10 günde geliyor.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Geri