Scudo Sports

Continental grandprix 5000 daha 100 km'de yandan balon

Kullanıma ve kullanıcıya bağlı olarak, lastiğin yanak kısmının kesilmiş olması tabiiki kronik bir problemdir. Çünkü konuda da belirtildiği gibi lastik o kadar derin kesilmiş ki, iç lastiğe kadar ulaşmış bu kronik problem. Seyir halinde lastik hemen soluyamadığı için yavaş yavaş inmiş ve 10 dakika içinde hissedilir hale gelmiş. Pek çok üründe bu tip kronik problemler oluşabilir :snzdglsn:

ne-koydun-lan-kafana_1377766.jpg

Scudo
yarın almayı düşünüyorum bu lastik den çok övüldü fakat böyle problemi var ise hiç bulaşmayayım

yarın almayı düşünüyorum bu lastik den çok övüldü fakat böyle problemi var ise hiç bulaşmayayım
Bütün gp5000 ler balon yapacak diye bir kural elbette yok ama,bu lastiğin yanak kısmında bir problemi olduğu kesin,önceki kullandıklarım yandan yarılmıştı şimdi kullandığım ise 10 bin k olmadan yanlardan çorap gibi lif lif atmaya başladı:acpsnr: elimde makasla dolaşıyorum artık sürekli bir yerlerden püsküller sökülüyor:komik: artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana:cool:

Bütün gp5000 ler balon yapacak diye bir kural elbette yok ama,bu lastiğin yanak kısmında bir problemi olduğu kesin,önceki kullandıklarım yandan yarılmıştı şimdi kullandığım ise 10 bin k olmadan yanlardan çorap gibi lif lif atmaya başladı:acpsnr: elimde makasla dolaşıyorum artık sürekli bir yerlerden püsküller sökülüyor:komik: artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana:cool:
Ben 5k 6k ya razıyım da 1k olmadan giderse kahrolurum :)

Ben 5k 6k ya razıyım da 1k olmadan giderse kahrolurum :)
Boş ver macerayı.
Pirelli P Zero Velo al geç. Çok para verince plasebo etkisi yapacaksa Pirelli de pahalı, o da yapar. Mesela ben Pirelli'ye geçtikten sonra kendimi Cancellara gibi hissediyorum. O kadar para verdim, olsun o kadar. :ssrtcbya:

P zero kullanıyorum 3k oldu iyi lastik ama şöyle bi tespitim var ; ıslandığı zaman çok yumuşak oluyor daha iyi yol tutsun diye sanırım ama o zaman da patlamaya meyilli oluyor 2 kere patladı 2si de ıslandığı zamanlara denk geldi. P zero 4 mevsim var onda böyle bi sorun olmaz herhalde

Biraz da şans sanırım. Genelde veloflex corsa evo yada vittoria corsa kullanıyorum. Bu lastikler ile son 3 sezonda sadece 2 kere lastik patladı. Vittorialar eskidiği için GP5000 aldım ve 1 ay içerisinde 7 kere lastik patladı. Mesajımın başında yazdığım gibi belki şansızlık ama 7. patlaktan sonra çıkarıp attım lastikleri şuan veloflex takılı ve şükür henüz bir şanssızlık yaşamadım. 😀

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
@cazci ağabey senin ilk sürüşünde patlayan lastik değilmiydi :) dağ yolunda.

O liflenme bende de başladı seko, 4000S II aynen çok km.de olmamıştı daha. Yan duvarlarına derby sürdüm parmağımla boydan boya. Çok güzel tuttu, şu an atmıyor iplikler.

@sadi imren , evet dostum o lastik...
O dönem yeni seri olarak çıkmıştı.5000 k.m.civarı kullandım, tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
bu gün aldım 5000 leri Allah utandırmasın 9 taksit bağladık :) 25 km kadar kullanma tecrübem oldu ivmelenme ve yol tutuşu çok iyi geldi bana birde hafif bozuk yolda bayağı konforlu 23 mm lastiğe göre
Biraz da şans sanırım. Genelde veloflex corsa evo yada vittoria corsa kullanıyorum. Bu lastikler ile son 3 sezonda sadece 2 kere lastik patladı. Vittorialar eskidiği için GP5000 aldım ve 1 ay içerisinde 7 kere lastik patladı. Mesajımın başında yazdığım gibi belki şansızlık ama 7. patlaktan sonra çıkarıp attım lastikleri şuan veloflex takılı ve şükür henüz bir şanssızlık yaşamadım. 😀
valla 1300 tl ye Vittoria ların 2 adet Vittoria iç lastik hediyeli başka bir bisikletçi veriyordu onu almadım ama inşallah pişman etmez gp5000 ler

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Mart ayından beri kullanıyorum 4500km civarı oldu. Henüz patlağım yok. Bundan önce schwalbe pro one kullanıyordum. Aradaki farkı anlayamadım. Pro one lastiği 7500 km kadar kullanmıştım 4 patlağım vardı. Sanki bu lastikte 7000km civarında bitecek gibi.

Pirelli p zero gerçekten çok güzel antreman lastiği. Yağışlı havada da kullanma fırsatım oldu ve çok güven verdi gerçekten. Önceki lastiğim vittoria corsa ya göre daha konforlu geldi. 200. km de arka lastiği yarmama rağmen görüşlerim bu yönde:)

Israrla Conti kullanan arkadaşım da 5000 fiyaskosundan sonra Pirelli'ye geçti. Onun 2. seti benim 7. setim. Pirelli P Zero'dan şaşmam.

Bahsettiğiniz model P Zero Velo mu?

Pirelli P Zero Velo - 4S marka / model lastik kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Şans mıdır yada başka bir durum mu hiç patlamadı bugüne kadar.

Pirelli gerçekten çok iyi ve sağlam yapıda.

Miche tubular jant setim için yakın zamanda "Tufo Hi-Composite Carbon 23 Tubular" lastik almayı planlıyorum bakalım onun performansı nasıl çıkacak.

Geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan GoodYear lastiklerini de merak etmiyor değilim açıkcası. " Eagle F1 ve Eagle F1 SuperSport" serisini

Türkiye'de henüz yok maalesef :(

yorumlardan okuduğum kadarı ile çok büyük kumar oynadım yokmu gp5000 lastikleri kullanıp memnun olan yav :)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
yorumlardan okuduğum kadarı ile çok büyük kumar oynadım yokmu gp5000 lastikleri kullanıp memnun olan yav :)

"Bir musibet, bin nasihattan evladır" atasözünü ispatlamaya çalışmandaki üstün gayretini görüyorum. :ssrtcbya:

Hepimiz dedik, Pirelli çok iyi dedik, Gp5000 lerle kumara girme diye. Tavsiye istedin, dinlemedin bile. :snzdglsn:
Şimdi de Gp5000 iyi mi diyon. Hadi iyi diyelim için rahatlasın. Nerden mi biliyom. Bakkalın oğlu Rüstem almış, iyi demiş oradan biliyom.

Bu arada Rüstem'in selamı var:Atalay lastik basınçlarına dikkat etsin, güle güle binsin demiş.:harika:

Ben aldım memnunum 200 km kullandım
Ama salak gibi (diğer bakmayanları tenzih ederim) buraya bakmadım Rolling resistance tan görüp abandım.
Bunları görsem almazdım😀 ha ben aldığımda iyi fiyattı

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Geri