Scudo Sports

Columbus kadro

KMCPro

Forum Bağımlısı
Tepki
305
İsim
Kadir
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
Yakın zamanda aldığım bisikletin kadrosunu başka kadroya geçiceğim için satıyorum .kadro borusu columbustur ek yerleri cinellidir .
Üzerinde karbon kaplama vardır..orta göbek fransızdır yani iki tarafıda aynı diştir yeni tip göbekler olur ama 2 tane almanız gerek.
Resimler için Bülent Hocama teşekkürler.

Kadro columbus (cinelli) 55 cm
Maşa: cromo dik maşa
Seleborusu Campagnolo, 212 gr birçok karbon seleborsundan hafif.
Furş:Campagnolo
Orta göbek Shimano 600
Fiyat:350 TL dir.kargo alıcınındır.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Konumuz Günceldir...

Konumuz Günceldir...

Merhabalar Kadir,
Orta göbeği sadece tek satmayı düşünür müsün? Eğer düşünürsen ve uyum sorunu yaşamayacaksam aynakolumda almak isterim.
Şimdiden ilgine teşekkür ederim.
Ayrıca kadronuda çok beğendiğimi söylemeliyim. Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olmasını dilerim.

@Dogukanaksu
Tek Satamam Babacan Burda Görünen Herşeyi Bir Arada Vermem Gerekiyor Yorumun için Teşekkür Ederim Bülent ÖZER Hocadan Alınmış Bir Kadrodur Güzelliği Doğaldır :)

Fiyat 325 Olmuştur Günceldir...

Ürün Pazartesi Gününe Kadar Ayırtılmıştır...

Ürün Ödemesi Yapılmıştır ilan Güncelliğini Yitirmiştir Karşı Taraf Kargonun Kendisine Ulaştığınım Onayını Verene Kadar Konu Kapatılmazsa Sevinirim.. BisikletForum ve Yonetimine Tesekkurler....

Salı günü ödemesini yaptığım bu ürün, Çarşamba günü elime ulaştı. Azimle bütün sorularımıza cevap veren ve ilgilenen Kadir arkadaşıma buradan teşekkür ederim.

Ürün gerçekten büyüleyici, insanın duvara çerçeve niyetine asası geliyor.

Artık bu başlığı kitleyebilirsiniz. Forum'a da buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Forum olmasaydı nereden bulucaktım böyle bir ürünü. Zor, çok zor. :)

Geri