Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Colnago CycloCross

Mustafa İçdağ

Forum Bağımlısı
Tepki
3.216
Colnago World Cup cyclocross:

Bu Bisikleti Muzaffer arkadaşımız yeni yopladı, hayırlı olsun.
Cadde bisiklet'ten Muhammed arkadaşımızda son ayarlarını yaptı, ellerine sağlık.

Kadro: Aluminium 6000 - Maşa: World Cup karbon.
Malzemeler: Shimano 105 - 10speed
Crankset :FSA Omega MegaExo - 46/36
Jantlar: Shimano R500
Lastikler: Kenda Kwicker - 700x32c Clincher.
Pedal: Look eggbeater -Titanium.
Frenler: Tektro
Info:(link)

Forumdaki diğer Colnago'lar için:
Colnago Eps 2009
Colnago C50- Campagnolo

Scudo
çok şahane bisiklet olmuş,renkler harika.güle güle kullanın.

çok şık duruyor güle güle kullanın

Nazar değmesin güle güle kullansın inşallah ;)
Lastiklerin dişli olmasının bir sebebi varmı acaba ?

http://img525.imageshack.us/img525/8475/nazar.png

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
Hayırlı Uğurlu Olsun Güzel Bisiklet.Güle Güle Kullanın. Renk Uyumu Harika olmuş.

söyleyecek söz bulamıyorum.mükemmel bir bisiklet iyi günlerde kullanın.

@Nicotine34

Slm Erkan;

Lastiklerin tabiiki dişli olması gerekiyor, cyclocross bisikletlerinde bu neredeyse standarttır
Bu bisiklet kötü hava koşullarında, yağmur/çamur, kar/buz ve toprak arazide kullanılmak üzere hazırlanmış bir alet.
Muzaffer özellikle kış ayı antremanlarında bunu Belgrat ormanında kullanacak.

Yahu sen sigarayı bırakmadınmı? Değiştir şu nick'ini.:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve Nicotine34
Güzel makine herşeyden önce colnago bu bile yeter..güle güle kulanın...

• Beğen
Tepkiler: hız
Hayırlı olsun:) kış için ideal bir bisiklet, görsel olarak da çok beğendim:) aynakol oranı ve şekli çok güzel, arka ruble oranı nedir merak ettim:)
Keyifle kullanmasını dilerim Muzaffer beye:)

harika bir bisiklet... Tr'de binilebilecek yegane tarzlardan biri... keyifle baktım fotolarına. güle güle, yağmur çamur demeden kullanılsın insallah :)

Colnago gerçekten iyi bir marka ama benim dikkatimi frenler çekti bu fren tipinin performansı hızlı bir bisiklete göre düşük kalmıyomu ? :)

Bu bisiklet başlıkda da görüldüğü gibi, cyclocross bir bisiklet yani maşa genişliği diğer yol bisikletlerinden daha fazla olup daha geniş lastik kullanabilme imkanı sunarken fren yapısı ise kötü yol koşullarında çamur, kar vs. ile tıkanmadan devam edebilmesi için tasarlanmıştır, bildiğim kadarı ile orta göbek tasarım itibari ile biraz daha yüksektedir böylece arazi koşullarına daha rahat uyum sağlar ayrıca üst borudaki tellerde üst kısma alınmış olup hem taşıma kolaylığı hemde çamurdan daha fazla korunma düşünülmüş.
ve bir yol-arazi melezi yaratılmış, internette araştırırsanız cyclocros yarış videolarını izlemenizi isterim bu sayede bu makine ile neler yapılabildiğini görmüş olursunuz. Hayırlı olsun.

çok güzel makina güle güle kullansın sahibi benim hayalimde bir colnago sahibi olmak ama yol bisikleti olarak...

@RECEP ÇALIŞKAN

Umarım en yakın zamanda bu hayaliniz gerçekleşir.:)

Şahane,hayırlı uğurlu olsun.

İşte olay budur gerçekten harika bir alet olmuş.Güle güle binmesini diliyorum..

Geri