Scudo Sports

Colnago CX Zero Alu - Trek Domane 2.3 - Cube Agree GTC vol carbon Seçim si

Colnago CX Zero Alu - Cube Agree GTC vol carbon - Trek Domane 2.3

• Toplam katılım
    52
Bu bisikletlerin kadro boyları aynı ve sizin için uygun mu? Colnago, diğerlerinden bariz büyük gözüküyor. Tahmin etmem gerekse Colnago'ya 58, Trek'e 56, Cube'a 53 derim...

Scudo
@fblisaru

Cube'de Ultegra yazmıştın. O nedenle seçmiştim.
Bu durumda en mantıksızı Cube oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
Hollanda sanki çokta cazip değil fiyatlar açısından. Cannondale baktım bizimkilere yakın bir fiyatı var, sizin gönderdikleriniz de keza aynı şekilde çok bir artısı yok gibi.

• Beğen
Colnago deyince akla 80 lerin sanat eseri tadında çelik klasikleri geliyor, tıpkı müzeyyen senar gibi hoş bir seda bırakmış. Ama şimdi ölü.

• Beğen
@Murat B. Onun ıcın sordum adamlara suan butun kadro boyları varmıs alcagım zaman bısıklete karar veririm
@fblisaru ozaman attıgım sıte lınkınden begendınız varsa onerebilrsiniz☺
@mehmet.ali tax free oldugu ıcın daha ucuza gelıyor bıde cubeda suan ındırım var normalde turkıyede 2900 e o bısıkletı bulursanız sıfırını sızı tebrık ederım
@Enes Dökmen benımde gorusum o yonde
@anıl şentürkk bişey değil

Yurtdışından alma imkanın var ve Canyon bakmıyorsun. Bana tuhaf geliyor :D

Canyon Endurace AL veya CF neden olmasın.

Amsterdam oldugu ıcın bakmıyorum ☺
Ama sız amsterdamda ayrı bısıkletcı bulursanız tabıkı ılgılenırım suan benım alcagım sıtede ındırım var normalde cubeyı 1700 euroya satıyorlar

Arkadaşınızın kalacağı otele Canyon bisikletinizi sipariş edebilirsiniz. Amsterdam veya bir başka yer olsun, farketmez.

1100 EUR

(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@fblisaru endurance serısı ıstemıyorum dostum :) Ultımate butcem yetseydı alabılırım ama ne yazıkkı yetmiyor :(

@Tuguj

O zaman bu bisikletleri yanlışlıkla yükledin buraya?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@fblisaru colnago ve trek endurance oldugunu sonradan ogrendım ama cube compact race diye bılıyorum :)
yanlısım varsa affola

@Tuguj Oyumu Colnago'dan yana kullandım. Sanırım markaya bakış açımdan.

- 1049 Euro + kargo + %18 vergi ücretini de. hesapladınız umarım.
Eğer gümrükte 3 günü geçerse, kaldığı gün sayısı kadar da para ödüyorsunuz. (Benim bildiğim. Yanlışta biliyor olabilirim, bu konuyu iyice araştırmanızı tavsiye ederim.)

@Osman Tuğrul Yanlış anlamışsınız :) Akramız amsterdama gıtcek 1 aya yakın bır surede bende onla beraber getıtırcem .Vergi odemek yerıne onların verıgısını alcam(Tax free)

@Tuguj He tamam oldu, nedense kafam ona gitmiş :D Onda da ödeme süresi yok diye biliyorum ben yani ödediğiniz an işleminiz oluyor.

Genelde biliniyor ama bilmeyenler için bir kez daha paylaşmakta faydalı olur.
tax free geri alma oranı aracı firma hizmet payı nedeni ile %18 vergiye tabi ürünlerde ancak % 10-11 civarı gerçekleşir.
Ayrıca uçakta taşıma parası vermek ve önceden de firmaya haber vermek gerekiyor. ücret firmaya göre değişiyor. Örn. sun expresin bisiklet taşıma ücreti 40 € kadardı. bazı firmaların ki oldukça fazla olabiliyor.

@caner ünsal hmm bunu bılmıyordum cırmayla konusuyorum suan ama tax free dusuk oldu olsun 400 lira da az para degıl

Geri