Scudo Sports

Çok üzgünüm

Scudo
abi ne diyosunuz yaa,şok oldum yaa,çok geçmiş olsun kardeşimize,feci üzüldüm yaa,bursadan elman temel arkadaşımla şimdi irtibata geçtim yeni benden duydu.:(:(yarın yanı 19.07 de ilk işi yanına uğaramak mış irtibata geçmek isteyen arkadaşlara elman kardeşimizin cep nu:0506 626 78 44, 0537 708 22 60,inşallh iiidr,edi çok saağol haber dar ettiğin için.lütfen sağlık durumdan yakın arkadaşı olarak haberim olsun.ulaşabileceğimiz bir cep numarası da olursa hatta temın edersenız çok iiolur.hepimiz için.okan 0532 201 19 95,istanbulda oturuyorum yapabileceğimiz bişi varsa haberimiz olsun.tekrar çok çok geçmiş olsun .kendisine allahtan bol şifa diliyorum.hoşçakalın:(:(

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
arkadaşlar yarın bizzat ziyaretine gideceğim.bende internet kesintisinden dolayı foruma giremiyorum 2 gündür.okan abiden/grikartal/ duydum.çok şaşkınım gecenin bu saatinde gitmek istedim fakat ailem engel oldu.yarın inşallah mutlu haberleri iletirim size.halken şakınım.:(

acil şifalar çok geçmiş olsun aynıusı dün arkadaşımın başına geldi nasıl üzücü bir durum olduğunu anlayabiliyorum.arkadaşlarımızla grup halinde akşam çengelköy e gitme karı almıştık ancak arkadaşımız salih gelmedi.aradık ailesi açtı telefonu kendisini sorduk hastanede olduklarını söylediler,işte o anki duygu çok farklı!ne olduğunu sorduk kaza yaptığını,kafa tasının çatladığını ve sol kulağının duymadığını söylediler,biz bitmiş bir durumdaydık,herkes şok içindeydi kim ne yapacak herkes uzun süre olayın şokunu atlamamıştı.kötü olan ise bu olaydan bir kaç gün önce salih arkadaşım bisikelti bırakacağını tehlikeli kazalar atlattığını söylemişt.biz ise yanlış karar olduğunu sadece kısa bir ara vermenin yeterli olacağnı söylemiştik.tabii olayın şokuyla hepimiz kendimizi suçladık,doğrusu ben hala kendimi suçluyorum diğer arkadaşlarımın durumunu bilemicem.tekrar İDRİS arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.

• Beğen
İdiris kardeşimin başına gelen bu üzücü olay için kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Sevgili dostum dualarımız seninle, bir an önce iyileşip aramızda olacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
idiris kardeşim inan bugun haberim oldu işllah şu an daha iyisindir en kısa zamanda iyleşmen dileği ile iyi haberini bekliyoruz...

• Beğen
geçmiş olsun idris kardeşime. tanrıdan acil şifalar diliyorum. hayati durumu atlatmış olması sevindirici.inşallah birlikte pedal çeviririz...

• Beğen
Bu dağların,bayırların hakkından ancak sen gelirsin.Bir an önce iyileşmeni diliyorum sevgili İdris dostum...

• Beğen
Çok çok üzügünüm ne oldu be idrisim,:( okuduğum kadarıyala durumlar iyi ye gidiyormuş biraz olsun sevindim..
Ehhhbeee İdrisim şansa bak ...... umarım daha iyisindir.. ve herşey yolundadır.. nazar değdi sana :( ... ....
çok hızlı birşekilde iyileşmeni diliyorum inşallah birdah böyle şeyler başına gelmez . Durumunla ilgili iyi haberleri bekliyorum ..

Aslan idriscim geçmiş olsun sana , bazan insanın basireti bağlanıyor oluyor malesef böyle şeyler. herşeyde bir hayır vardır.:( ..

Çabuk iyileş İdriscim:)

geçmiş olsun idris, bir an önce sağlığına kavuşmanı temmenni ediyorum.

• Beğen
duydum çok üzüldüm,idris kardeşime acil şifalar diliyorum.inşallah en kısa sürede iyileşir ve aramıza katılır.

• Beğen
Çok geçmiş olsun

Bak arkanda seni şahsen tanıyan yada sadece forum'dan tanıyan 100 kişinin samimi iyidilekleri var

Inşallah en kısa zamanda iyileşirsin de şahsen tanımasam da gezi yazılarını okumaya biran önce kaldığın yerden devam edebiliriz.

Bulent

• Beğen
Geri