Scudo Sports

Çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun İdris arkadaşımıza.. Çok üzücü bir kaza olmuş..
Acil şifalar dilerim..

Scudo
Üzücü bir haber. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

geçmiş olsun kardeşim. İnşallah çabucak iyileşirsin..

Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin.

idrisin ne kısa zamanda iyileşmesini ve eski sağlığına dönmesini diliyorum gerçekten çok üzücü bir durum :(

Çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

cok gecmiş olsun allah acil şifalar versin bir an önce aramıza dönmen dileğiyle

Ouww kazayı duyunca içim bi acayip oldu. :(
Allah'tan acil şifalar diliyorum, inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur...

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Misafirim olduğundan dünden beri giremediğim forumu heyecanla açmışken böyle kötü bir haber gördüğümde, hele ki bu kişinin kendisiyle yakından tanışmasam da yazılarından izlediğim ve takdir ettiğim bir kişi olan İdris Aca olması beni daha da sarstı. Ama sonra hayati tehlikesinin olmadığını öğrenince rahatladım. En kısa zamanda iyileşmesini ve aramıza dönmesini diliyorum.

Nedir bu Türkiye'deki bisikletçilerin arabalardan çektiği? :mad:

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
idris abim çok büyük geçmişler olsun allah korumuş acaip sevindim bişeyin olmadığına umarım en kısa sürede forumda yazılarınla bizi bilgilendirmey eğlendirmeye devam edersin seni çok seviyoruz...

selam
gercekten cok uzuldum
her seye ragmen yasaması guzel en kısa zamanda saglıgına kavusması dılegımle...
gecmiş olsun kardesim...

idris kardeşimizin inşallah sevindirici haberleriyle tekrar aramızda olacağına inanıyorum geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Daimi üyelerimizden İdris'e geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Umarım en kısa zamanda aramıza tekrar katılır.

idris abinin bolle bişey yaşamasına cok uzuldum ama inşallah en kısa zamanda bizlerle birlikte olur geçmiş olsun dileklerimle

Çok geçmiş olsun dıyorum bende :(

Sıkıntısız eskı halıne en kısa zamanda donmesı dılegımle

Çok çok şaşırdım duyduğumda hiç beklemiyordum böyle bişey kendisini ne kadar çok sevdiğimi anlatmama gerek yok gerçekten inanılmaz üzüldüm...:(:(:(

Cep telefonunu aradım ama hala kapalı çok merak ediyorum son durumunu ve kazanın nasıl gerçekleştiğini...

Umarım daha net haber alabiliriz...

çok çok çok çok geçmiş olsun İdris abicim umarım biran evvel sağlığına kavuşursun...

Geri