Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok temiz ve orjinal shimano WH-R500 jant seti.

A.Bülent Yamaner

Forum Bağımlısı
Tepki
306
Bisiklet
Scott
Tümüyle orjinal çok az ve temiz kullanılmış shimano WH-R500 28" yol yarış bisikleti jant seti.
Jant setinin göbek bakımları ve akort ayarları itinayla yapılmış olup akışkalığı en az Mavic jant setleri ayarındadır.
Kullanıcının özellikle görerek ve deneyerek alması için, Jant seti satışı öncelikle İstanbul içine tercih edilecektir.
Fiat : 150 TL. kargo alıcınındır.

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@Ali Emrah AYYILDIZ

500 - 600 km. en fazla. Resimleri yakın plan çektim net olarak görünsün diye.

merhaba ara beni yada çaldır görüşelim böyle bir jant setine ihtiyacım var 541 38 00 538 saygılar

Bu arada, mandallar fotoğraflarda görünmüyor. Herhangi bir bilgi de vermemişsiniz. Potansiyel alıcılar için onun bilgisini de verirseniz iyi olur :)

merhabalar, jant seti ile ilgileniyorum. size özelden de mesaj attım. eğer özelden telefon numaranızı yazarsanız sizi arayabilirim.

teşekkürler..

Bülent bey belki sizi rahatsız edeceğim fakat benim mavic seti satamadığım için sizin sete öylece bakıyorum. Daha Forumda ilan veremiyorum.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Teşekkür ederim.

Bület bey mavic sete arkadaş çevrenizden alıcı çıkabilir diye umut etmiştim.Teşekkür ederim görüşürüz..

bana telefon ile ulaşabilir misiniz.. çaldırırsanız ben ararım.

0534 600 30 69

bana telefonla ulasabilir misiniz. 50 mesajım olmadıgı için özelden mesaj atamdım

0534 600 30 69

siz çaldırın ben ararım :)

Jant seti satılmadıysa, acilen jant setine ihtiyacım olduğundan ilgileniyorum. Özel mesaj atamıyorum ondan çaldırırsanız arayabilirim. Telefonum 05352477040

Alican

Geri