Scudo Sports

Çok arada kaldım Carraro force 320 vs crs 600 lütfen yardım!!

Elbrus

Daimi Üye
Tepki
146
İsim
Atakan
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar uzun süredir mtb bisiklet almayı düşünüyorum bir sürü bisiklet baktım en son eleye eleye Carraro Force 320 HD bisikleti 860 lira gibi bi fiyata buldum... Ancak bizim burda yetkili bi carraro bayisine danışayım dedim bana 860 liraya HD'li bisiklet alma dedi... Bana Crs600 al dedi. (Elindeki bisiklet oydu kar etmek gibi bi amacı olabilir günahını da almak istemiyorum ama)
Şimdi aradaki fark şu CRS600 modelinde 24 vites V fren var ... Force320 21 Vites HD fren..
Force 320 nin HD takımı Shimano brm 355 imiş acaba ne düşünyüsonuz bu konuda..
Çok arada kaldım bugun yarın alıcam kısmet olursa hidrolik disk frene de çok heveslenmiştim lutfen tecrübesi olan paylaşabilirse çok memnun olurum bayideki arkadaşın böyle demesi çok kafamı karıştırdı... yardımlarınızı bekliyorum..

Scudo
CRS620 kullanıyorum, 24 vites, HD.
Fiyat / performans bisikleti başlangıç için.
Eğer dağa çıkarım, sonra aşağıya inmek isterim dersen V fren ile olmaz o işler, yani olur ama tehlikeli olur, tadı olmaz. :)
Bence bütçeni biraz artır 620 modeline bak derim.

@Tolga Uşaklı ; Usta teşekkür ederim yorumun için öncleikle :) Senin bisiklet benim kararsız kaldıgım iki bisikletin karışımı olmuş bi bisikleti hd sinden dolayı istiyorum diğerini de bisikletçi oneriyo ve 24 vites... butçeyi arttırma şansım malesef yok ikisinden birini seçmek zorunda kalacagım hd frene çok heveslendim onu istiyorum ama bisikletçi de kafamı karıştırdı işte :))

Günceldir yardımlarınız bekliyorum.!

Tolga kardeşime kesinlikle katılıyorum ama ikisi arasında bi seçim yapmak zorundaysan Force320 yi öneririm bir carraro hayranı olarak V fren zevk vermez.

@kutaymrt Teşekkür ederim yorumun için , günceldir.

İki modeli de bilmiyorum ama şunu diyebilirim, ucuz bir Hd alma sana çok sıkıntı çıkarır.Karbon bisikletteki aynı mantık.Kötü, ucuz karbon olacağına en üst seviye alüminyum olsun daha iyisi olsun derler ya işte aynı mantık.Hd fren alabiliyorsan biraz bütçeyi yükseltip, kesin al.Bakımıdır falan düzgün ve zamanında yapılırsa başını hiç ağrıtmaz.Güven verir, bastığın anda durursun.Yerinde olsam biraz daha bütçeyi yükseltip biraz daha iyi HD bir bisiklet alırım.

Force 320 HD'de karar kıldım. sipariş verildi. inşallah pişman olmam. yorumlarınız için teşekkürler

@Elbrus Alıcak olsam Force320 olurdu.Memnun eder sıkıntı yaratmaz.
İyi Forumlar Dilerim.
Sahsi Görüsümdür.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Sipariş verildiğine göre artık. Aldığına pişman olsanda kimseye çaktırma :D
Şaka bi yana unutma en iyi bisiklet sahip olduğun kullandığın bisiklettir.
Çünkü sahip olduğunun bir adım daha iyisi diye bir şey yoktur.
Hep mutlaka dahada iyisi çıkacaktır sonu olmayan bişiy yani.
Bu yüzden sahip olduğun bisikletle mutlu güzel sürüşler dilerim kazasız belasız İnşallah.
Şimdiden de bisikletin hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileklerimle..

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Konuya yetişememişim ama ben de sana benim de sahip olduğum Bianchi Rcx 230 modelini önerecektim. Maşası kitlenebilir olması çok iyi oluyor bayır çıkarken. Neyse artık öneri için biraz geç ama force 320 de güzel alet. HD diskten de şaşmayın derim dağ bayır gitmeseniz bile. Tadı başka oluyor :D güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler

Merhabalar,

Bende bu bisikletten almayı düşünüyorum.Nasıl acaba memnun kaldın mı bisikletten?
Birde bisikletin ağırlığı kaç kg acaba?

Abi sende Force 540 yokmuydu?

@M.Furkan Kurt Bu Konuyu arkadaşım açmıştı forum hesabı olmadıgı zamanda
force 320 aldı aradan 2-3 ay sonra sattı şuanda salcano xrs 040 kullanıyor. (Bende dedigin gibi Force 540 var)
@CHIVALROUS_ 540 önerebilirim

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Geri