Elbrus
Daimi Üye
- Tepki
- 146
- İsim
- Atakan
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar uzun süredir mtb bisiklet almayı düşünüyorum bir sürü bisiklet baktım en son eleye eleye Carraro Force 320 HD bisikleti 860 lira gibi bi fiyata buldum... Ancak bizim burda yetkili bi carraro bayisine danışayım dedim bana 860 liraya HD'li bisiklet alma dedi... Bana Crs600 al dedi. (Elindeki bisiklet oydu kar etmek gibi bi amacı olabilir günahını da almak istemiyorum ama)
Şimdi aradaki fark şu CRS600 modelinde 24 vites V fren var ... Force320 21 Vites HD fren..
Force 320 nin HD takımı Shimano brm 355 imiş acaba ne düşünyüsonuz bu konuda..
Çok arada kaldım bugun yarın alıcam kısmet olursa hidrolik disk frene de çok heveslenmiştim lutfen tecrübesi olan paylaşabilirse çok memnun olurum bayideki arkadaşın böyle demesi çok kafamı karıştırdı... yardımlarınızı bekliyorum..
Şimdi aradaki fark şu CRS600 modelinde 24 vites V fren var ... Force320 21 Vites HD fren..
Force 320 nin HD takımı Shimano brm 355 imiş acaba ne düşünyüsonuz bu konuda..
Çok arada kaldım bugun yarın alıcam kısmet olursa hidrolik disk frene de çok heveslenmiştim lutfen tecrübesi olan paylaşabilirse çok memnun olurum bayideki arkadaşın böyle demesi çok kafamı karıştırdı... yardımlarınızı bekliyorum..