Cocuklar iki kere cama vurup kaçmışlar

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
177
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar konu dışı ama sizinde fikrinizi almak istedim ben korodayken cocuklar cama vurup kaçmışlar bizimkiler birdee bir komşu uyarmış birdaha yapın karakola cektiririm sizi felan demişler ikinci kez gelip vurmuşlar bu sefer halam cıkıp peşlerinden gitmiş sizce bu tarz olaylarda ne yapılmalı kasıtlı birşey varmı bilemedim birdaha olursa polis aranmalı mı daha öncedende taş atmışlardı

Scudo

tolga akyol

Forum Demirbaşı
Tepki
457
Bisiklet
KTM
Kasıtlı olabilir.Biz arkadaşlarımız ile küçükken zillere basıp kaçardık :D

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
177
Bisiklet
Bianchi
Yani tek degillerdir herhalde 4-5 civarı uyarı aldıkları halde tekrarlamışlar halam peşlerinden gitmii diyelim tekrar oldu polis aranmalı mı babam baya sinirli

jeffreyzz17

Aktif Üye
Tepki
109
İsim
Jeff
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Bianchi
Aynı sorun bizde de var,polisin pek fazla ilgileneceğini sanmıyorum.
O çocukları gördükçe sinir tavan yapıyo.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
177
Bisiklet
Bianchi
Valla ben görmedim rastlamadım:) öyle mi napalım cocuk mu kovalıyacaz

fatihözüdoğru

Daimi Üye
Tepki
197
İsim
Fatih Özüdoğru
Bisiklet
Bianchi
Çocukları Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR'a yönlendirin, antrenörler bir branşa kaydedip ilgilenmeye başladılar mı tüm enerjilerini alırlar bir daha cama vuracak güçleri kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: ozgurozgenc

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Tepki
838
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
çocuk oldukları için polis sizinle ilgilenmeyecektir diye düşünüyorum.

BF Okuru

Üye
Tepki
64
Geçenlerde, kırmızı ışıkta beklerken, çocukluktan beri yapmayı düşündüğüm ancak yapamadığım, içime dert olmuş bir hareketi yanımda duran okul servisindeki bir çocuk bana yaptı.

Sağ elinin baş parmağını işaret ve orta parmağının arasına alıp elini yumruk yaptı (Deneyin, ne olduğunu fark edeceksiniz.). O an çocukluğum aklıma geldi, çocuğa gülmeye başladım. Ben gülünce önce utandı, aracın perdesini örttü. Sonra açtı, bakıştık bi süre (sevimli bi sıpaydı). Sonra el salladı, ben de ona el salladım.

Çocuklarla doğru iletişim kuramamış olabilirsiniz.

Sizin durumunuza gelince; vallahi ben anlatımınızdan hiçbir şey anlamadım. Olay nerede geçiyor, cam nerede, halanız olaya nasıl dâhil oldu...

Neyse efendim, çocuklara gülümseyin.

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.054
Çocukla çocuk olmayın. Üzerlerine giderseniz inatla yaparlar. Boş verin. Ses etmeyin. Peşlerinden gitmeyin. En iyi ceza sessiz kalmaktIr. 500 kez calsinlar zaten sizden tepki gelmeyince sıkılıp birakacaklar.

.Ormancı.

Üye
Tepki
48
İsim
Ali Batuhan Bayraktar
Bisiklet
Carraro
Çocuklara kızmayacağınızı söyleyin ve bir mahalle maçı organizasyonu oluşturun. Bol bol koşturun. Tabi zamanınız varsa. Çocuklar hem sizi sevecektir hem de güzel zaman geçirirsiniz. Siz onların antrenörü olabilirsiniz.

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
177
Bisiklet
Bianchi
Ya yok olayı bana anlattılar bende danışayım dedim cocuklar eglencesine vurup kaçmışlar herhalde bizimkilerde çıkmışlar cocukları kovalamış hoşgörü yok biraz