Scudo Sports

CNN Türk Cosmopolis programındayım

@çağatay_çankaya

Evet fena değildi. Ben çok saçmalayacağımı düşünüyodum, öyle olmadı.

• Beğen
Tepkiler: zazoo
Scudo
@msd_57

Ben de bir Muğla-Uşak gezisinin ön hazırlığını yapıyorum, haberin olsun.

Ben yine kaçırdım, üstelik telefonu kurmama rağmen... :(

Acaba diyorum, TV kartı ya da DVD recorder'la falan kaydeden var mıdır? Varsa yükler mi youtube'a, rapid'e ya da başka bir yere?

@Sercan
Cumartesi ve Pazar tekrarları yayımlanacakmış. İnternetten saatleri öğrenilebilir. Bir de, kimse Youtube'a koymasın lütfen. Sevgiler.

alpay bey programı izledim tebrikler insanlara özellikle istanbulun sıkışık trafiğindeki hemşehrilerinze bisikletle trafiğe takılmadan gidilebileceğini uygulamalı olarak gösterdiniz teşekkürler

tekrarı cumartesi 18:15te sanırım.pengueni ilk defa bi kaç gün geç okuyunca kaçırdım pztesi günkü yayını.ama kesin izleceğim.kaçmazz;)

Programı izleyemedim, internette bir yerlerde varmıdır diye ararken formunuza rasladım, iyiki de rastladım, tekrarı olduğunu öğrendim, iycene de merak ettim sayenizde, bu seferkini kaçırmam inşallah..

izledim sonunda :)
kesinlikle çok güzel bir sohbet olmuş.sevim gözay tek konuklu program yapmamıştı hiç(yada ben hiç denk gelmedim).alpay erdem tek başına programı o kadar güzel doldurmuş ki başka bir konuğa gerek kalmamış.
bütün karikatüristler alpay erdem gibi konuşkan olsa keşke diye düşündüm izlerken

old city comedy club'a geleceğim mutlaka.zaten saati de 21:00'a alınmış daha iyi olmuş sanki:)
seni seviyoruz alpay erdem'im :)

@lost_angel
Programda saat 21:00 dedim ama hala 22:00'de sahneye çıkıyorum Old City'de. Sanırım birkaç hafta sonra 21:00 olucak. Günler biraz daha kısaldığında. Ama KargART'ta 6 Ekim'de saat 21:00'da gerçekleşecek gösterim. Saat senin için önemliyse KargART'a beklerim. Ayrıca da güzel sözler için çook çok çok teşekkürler.

bende izleyebildim dün (sonunda) biraz şanseseri oldu bisiklet sürmeye çıkacaktım tam, tv yi kapatırken gördüm, oturdum izledim... :D

çok güzel bir program olmuş. hep merak konusudur çizerlerin hikayesi, bunuda bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

stand-up görüntülerini (galiba) izlerken aklıma takıldı. mekan küçük bir yermi ? izlemeye gelenlerin kapıda kalma ihtimalleri varmı ? yerde oturanlar bile vardı gerçi...
antalyada olduğum için gelip izlemem biraz zor ama gidecek arkadaşlar için bir uyarı olur hiç olmazsa...;)

inşallah devamı gelir..

@alpay erdem

işte doğuda olmanın dez avantajları, tamam burayı seviyorum ama her şeye uzak oluyor insan.. Penguen'de sahne alıcağınız yerleri yazdıkça iç çekiyorum ama ne yapalım, bir gün denk gelir inşallah...
Bu taraflara da yolunuz düşerse bekleriz Alpay abi, sevgiyle...

@alpay erdemsevgili alpay erdem'im : avrupa yakasında oturduğumuz için old city'deki gösterinin 9'a alınmasını bekleyeceğim.bir gün elbet izleyeceğim sahnede seni

saygılar ve sevgiler:)

@MaDDoX
Evet orası biraz küçük bir yer. Kargart yani. 60 kişilik yere 90 kişi sığıyo. Rezerve yoksa içeri girmek imkansız. Old City öyle değil ama. Old City de çok doluyor ama içeri girmek için rezerveye gerek olmuyor. Rezerveyi sadece önlerde oturmak isteyenler yaptırıyor. Antalya'ya sevgiler. Belli mi olur. Belki bu yaz gelirim Antalya'ya. Stand-up yapmak için.

• Beğen
Tepkiler: MaDDoX
@jeolog

Bir gün mutlaka denk gelecektir. Görüşmek dileğiyle.

@lost_angel
Merhaba. Old City'deki gösteriyi bu Cuma'dan itibaren 21:30'a aldık. Bir süre sonra da 21:00'a alıcaz hakikaten de. Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: lost_angel
Geri