uğur kardeşim, hamit kardeşim, hanifi kardeşim ve diğer kardeşler, birazdan sipariş verecem bu ürünü, ancak yanında almam gereken diğer aksesuar ve malzemeler için lütfen yardım eder misiniz
ugur kardeşim bayan kadro sipariş vereceğim, sizin de tavsiyelerinizi, aksesuar konusunda?? ayrıca elcikler, pedal, çamurluk ve bağaj, zil, aydınlatma, öğrenebilir miyim? ve daha aklıma gelmeyen şeyler
Öncelikle kesinlikle kaskınızı edinin.
Elcikleri sert olduğundan beğenmeyenler olmuş. Ben sürekli eldivenle kullandığım için fark etmiyor. Ama eldivensiz kullanıyorsanız (tavsiye etmem) elcikleri değiştirin.
Pedal poliüretan katkılı standart pedallardan. Gittiği yere kadar kullanın. Kırıldıklarında keyfinize göre alüminyum MTB, spd vs ile değiştirirsiniz.
Çamurluk kullanım koşullarınıza göre sizin bileceğiniz iş. Bir şey diyemem. Mesela bana lazım değil. Asfaltta giderim ben. Uzun tur yapacaksanız bagaj, heybe lazım. Ama bunlardan önce donanımı biraz düzeltmeniz gerekir. Çünkü üzerindeki parçalar alt kaliteler ve uzun mesafelerde sizi yarı yolda bırakmasını istemezsiniz.
Zil kesinlikle şart. Havalı korna değil ama zil Gece sürüşleriniz olacaksa en az 300 lümenlik düz ve flaşör modlu bir ön aydınlatma gerekir. Tekerlerde reflektörleri mevcut gibi görünüyor. Sele borusuna bir adet reflektör gerekir.
bende bu bisikleti alalı yaklaşık 1 hafta oluyor, boyum 1,83 20" aldım.seleyi fazla yukseltmeden rahatlıkla kullanıyorum. Başka sorusu vs. olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya, sorularınızı cevaplamaya çalışırım.