Scudo Sports

Claudbutler CBR City Sport M700 Shimano

Farklı internet sitelerinde farklı boylar önerilince kafam iyice karıştı. Bende bisikletçilere gidip 20inch salcano city sport denedim ve tam oldu. Ama şunu anladım çoğu bisiklet satıcısı kadro boyunu tam bilmiyor. :eek:ha: Üzerinde de yazmıyor meret inşallah doğru tercihi yapmışımdır. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

@Uğur SARIGÖL
dediğiniz seçimi yapınca Sabit Kadrolu Dağ Bisikleti yazıyor.

@hanifidemirel
Şuan baktım o sitede tam olarak 22" diyor. Sanırım yol olduğu için biraz farklı oluyor. :confused:
(link)

Scudo
benim boyum 1.70 ben de 20" alcam hocam. insallah cok buyuk gelmez. oyle olursa iade edecem mecburen

@hanifidemirel

İnşallah hocam, bacak boyuda etken sanırım. Doğru şekilde ölçmeyi başarabildiniz mi. Bende terazi ve başka kişi olmadığı için kapıyı kullandım :D

Birde siparişi hangi gün verdiniz hocam ? Ben bu akşam verebildim. Acaba kaç günde elimize geçecek :)

@Mahmut E.

ben de dun verdim ama eksisozlukte hepsiburadanin siparisleri kargoya gec vermesiyle alakali bayagi bi yazmislar. ama 2 gun icinde vermezlerse arayip bi yoklarim.

@hanifidemirel
Sanırım kargolanmış. Daha çıkış biriminde yazıyor. Sizde durum nedir ?

merhaba.

fiyatından dolayı ben de çok ilgilendim, ulaşınca bir kaç da fotoğraf rica edebilirmiyiz

@Mahmut E.

Yarin aliyorum insallah. Alinca agirligini da fotografini da paylasirim.Siz aldiniz mi hocam?

@Ali Taşcı

ben de yaklasik 1.70 im hocam ve 20 inc siparis verdim. yarin gorcez uyar mi uymaz mi?

@hanifidemirel
İnş olur ben de kayseriye gidince alacağım. Yarın mesajlarını bekliyoruz dostum.

Arkadaşlar 20 inç'lik kadro 1.70 boya büyük olur. Benim boyum 1.75 yaklaşık ve 18 inç kadro kullanıyorum. Bu kadro boyu bile bana tam oluyor hatta neredeyse büyük gelecek. Gene de siz bilirsiniz ama eğer ki yalnış kadro boyunu alırsanız ya bisikleti çöpe atıcaksınız ya da aldığınız gibi satıcaksınız :)

@Ali Bozyılan

dostum hepsiburada kullanıcısı olarak şöyle söyleyim bir kaç haftaya yine indirime girer :D hepsiburada bunu hep yapıyor :D az beklemek de fayda var

arkadşalar biraz araştırma yaptım. Girmeme ihtimali var. Çünkü ingiliz sitelerde 850 TL civarında dolaşıyor.

Bugün son gün yazıyordu gündüz, akşam eve gidince alayım diyordum bitmiş indirim :(

Geri