Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

civili lastik

İsmailÇağrı

Aktif Üye
Tepki
34
Yol bisikletimde çivili lastik kullanabilir miyim? Boyle bir lastik var mi? Kadroya zarar verir mi? Buzda i$e yarar mi?
Deneyimli arkada$lardan tecburelerini yazmalarini isterim, sagolun

Scudo
@haytakurt

böyle bir lastik var daha önce yapıldı fakat dağ bisikleti için ama Türkiye şartlarında sadece uludağda hakkaride erzurumda arazide kullanabilirsin başka yerde işe yaramaz;)

Çivili lastik elbette olur ama çiviler doğal olarak ufak olacak.Maşaya değmeyecek şekilde olmalı.Seri üretim bir lastik yok ama el yapımı yapılabilir.Konuyla ilgili resim:
http://img687.imageshack.us/img687/9702/cowice014x6.jpg
By at 2010-12-06

Nasıl yok? deltada vardı abi.Gördüğüme eminim bugün baktım kaldırmışlar.Ama ne zaman kaldırdılar bilmiyorum :)

Cyclocross yari$larinda bu tip lastikler var bunun bilindigini saniordum. Forum dunyadan cok geride

Cyclo-Cross lastiklerini yol bisikleti maşasına ve kadrosuna takamazsın.En azından güncel kadrolar ve maşalar o lastikler için dar.Kadron ve maşan geniş ise cyclo-cross lastiği takabiliyorsan takarsın.Biliyorsan forumda da konu açmazsın o zaman ne diyelim.Biz geriden geliyoruz ne de olsa.

@haytakurt

:D :D :D
Madem biliyorsunuz, neden foruma sordunuz ki? Yurtdışından alın, kargoyla gelsin.
Bisikletinize takamayın, sonra da dünyadan çok gerideki forumda satılığa çıkartın :D :D

burda var (link)
türkiyeye yolluyorlar alabilirsin bende scwalbenin var fakat cycle cross için olan cinsi yol bisikletine karda binmek gibi bir niyetim yok :)

Civili lastik buz icindir tamam biliyorum da arazide ozellikle de tirmanislarda toprak zeminde yol tutusanu arttirmaz mi ? Ve kullanmak mantikli olur mu?

loc-0127-cs-Winter-trail-riding-4-e1390839501752.jpg

Yiğenimgil Sibiryada dört mevsim olarak kullanıyor bunları.Yok pisletine uymayabilir baştan söyliyim.

• Beğen
Tepkiler: Pallino
Geri