Scudo Sports

Circir arka gobek

Cagkan Dur

Forum Demirbaşı
Tepki
77
Bisiklet
Trek
forumda arama yaptim fakat eski yillara ait ve tam olarak hangi markanin hangi gobegi konusunda kararsiz kaldigim icin konu acayim dedim.
rulmanli diye geciyor saniyorum circir otme yapan gobekler.
turkiye icinde bulabilecegim marka ve model olarak hangileri var acaba?
hangisini tavsiye edersiniz?
yol bisikleti kullaniyorum bu arada.
jant ve gobek sorunu olacak icin jant telleri sayisina goremi secim yapmam gerekecek:

ayrica skinti yasanirmi bir zaman sonra orjinal kullandigim gobege nazaran?

Scudo
En çok ötenler ve bence en kalitelileri Chris King göbekler. Fiyatları da oldukça tuzlu tabi.

• Beğen
Tepkiler: EmreDurmaz
en cok otenden ziyade su sekilde yada mavic tarzinda otupte kaliteli bi gobek bulabilmek lazim.
suanda kullandigimdan memnunum bontrager jantin kendi gobegi fakat ses hosuma gittigi icin almak istedim.

turkiye icinde Chris King haricinde alinabilecek gobek varmidir bu sekilde.
cok satilan gobek var fakat hangisinin sesi cikiyor bilmek zor

Circir yapan sesli göbeklerin rulmanli bilya ile alkasi yoktur göbekdeki disli ile alakalidir. Bu circir sesi olan göbekler mesela DT Swiss de Ratchet system diye gecer. Orjinalin de 18 disili vardir ve bunu sesi artirmak icin 36 disli ile update yailabiliyor. 36 disli takilinca bir zile veya kornaya gerek kalmiyor.

http://img826.imageshack.us/img826/6717/jyd1.jpg

http://img801.imageshack.us/img801/8178/iq7.gif

DT Swiss den birtane arzu edersen buradan birtane alabilirsin.
(link)

"ÇIR ÇIR" yapınca ne fark ediyor ki ? :D

• Beğen
Tepkiler: gok
enes sesten baska birsey degil aslina bakarsanda hosuma gidiyor acikcasi.

@Murat Cömez
:) Evet ya, benimki kaç dişli bilmiyorum ama baya ses yapıyor, önceki bisikletlerimde ses yoktu alışamadım daha.

Shimano FH-RM 30 arka göbek kullanıyorum.Hiç ses yapmıyor.Eskidiğini mi gösterir?

Ben Novatec Alacam,Slx de Kendi Sınıfında İyi:D Cırcus Monkeyde var o da iyi.

Geri