Scudo Sports

Çin'den Bisikletiyle Hacca Gitti

Scudo
Hızlı ve mübarek. ;)

acaba bu abimiz ramazanı yolda mı geçirdi kafama bu takıldı muhtemelen yolda geçirdi :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@zlatan_1903
Haklisiniz şu an tek çare iran üzeri gitmek ama benim hedefim kudüs e (ilk kıblemiz) gidip ordan mekke ye (son kıblemiz) gitmek olduğu için suriye diyorum. Maalesef iran uzeri yol iki katini geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@nonsteril
Aynen maalesef öyle bende filistin vize si ile gitmek için kudüs ziyaretini erteliyorum rabbim o günleri de nasip eder inşallah

• Beğen
Tebrik etmek gerek o kadar mesafe o kadar azim helal olsun. Bir kaç sene evvel Özbekistan'dan yaşlı bir amcamız bisiklet ile hacca gitmeye çalışmıştı hatırladığım kadarıyla vize sorunu yaşadığı için turunu yarıda kesmişti. Ülkemizden de bu tip örnekler olabilirdide ne yazık ki Suriye ve Irak'da ki üzücü durum engelliyor. Allah'dan dileğimiz biran önce bu vahsetin son bulması ve coğrafyamıza artık huzur gelmesi.

Kutsal topraklarda Müslümanım diyen insanlara neden vize uygulanır ki. O da ayrı muamma.

• Beğen
@muhiddin koçaşoğlu
Bu mantıkla Anadolu'da Türk işgali altında olmayan bölge var mı? Başka bir gazete Türk işgali altındaki Konstantinapol'den diye haber yapsa, ne düşünürsünüz?

Öte yandan, helal olsun. 8 bin km yol dile bile kolay değil.

@furkantrojka
O zaman 1492den beri amerika kıtası küllüm işgal altında :)

Böyle insanlara hastayım. İnsanın ufkunu açıyor. Bin kere helal olsun.

Geri