Scudo Sports

Çınarcık/Koruköy Turu (08.06.2019)

ekobike

Üye
Tepki
279
İsim
Murat T.
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Şehir - Tur

Merhabalar,

Geçtiğimiz hafta arkadaşım Hamza ile birlikte İstanbul'dan hareket ederek Marmaray ve Feribotu kullanıp Çınarcık'a pedalladık. Çoğunlukla düz bir yolu olan rota bizim için oldukça keyifli geçti. Koruköy'de Necmettin abi sağolsun bizi çok güzel ağırladı. İkramlarda bulundu. Kendisine buradan da teşekkür ederim. Özellikle getirdiği buz gibi karadutların tadı hala damağımda. Çekindiğimden çok da yiyemedim. :(

Turumuzun videosu üstedir. Bir video oluşturmak amacıyla çekmediğimiz için hareketlerimiz oldukça doğal. Kameranın çalıştığını bile unuttuk çoğuz zaman. Bazı noktalarda baya unutmuşuz :) oraları kestim tabi :)

Batarya konusunda yaşadığımız problemlerden dolayı geri dönüşü kayıt altına alamadık. Ama tekrar gitmeyi düşünüyoruz. Korutepe diye bir nokta var. Denize hakim bir tepe o civarda bir gece kamp kurma hayalimiz var. Umarım gerçekleştirmek nasip olur. Manzarası çok güzel.

Aşağıda turumuzdan arda kalan bazı fotoğrafları paylaşıyorum.

Okuduğunuz ve izlediğiniz için teşekkür ederim.

YouTube : (link)
İnstagram : (link)

200560

200561
200562
200563

200564

200565

200566

Scudo
Süper bir gezi olmuş, resimlerde çok güzel. Toplamda kaç KM pedalladınız kaç saat sürdü ? Bende düşünüyorum böyle bir tur gidip 1 gün kalıp ertesi gün dönme niyetim var.

• Beğen
Tepkiler: ekobike
@adeko

Beğenmenize sevindim Feribota, Göztepeden marmaraya binerek Gebzeye kadar gittik. Oradan Eskihisara sürdük. İstanbul içinde toplam 15 Km felan pedalladık. Ferobottan sonrada topçular Koruköy Gidiş Geliş 60 km oldu. Toplamda 75 Km kadar pedalladık. Kısa bir turdu. Sürüş süresi ortalamaya göre değişir tabi. Ortalama 16-17 Km de 4.30 -5.00 saat sürer . Biz genelde hafta sonu bir günümüzü ayırmaya çalışıyoruz.

Ümraniye de WhatsApp kullanarak oluşturduğumuz küçük bir grubumuz var. Katılmak isterseniz telefon numaranızı özelden yazabilirsiniz. Sizi de gruba ekleriz. Turlarımızdan haberdar olur bize katılabilirsiniz.

Geri