Scudo Sports

Çıkarız Çıkarız Olmadı İtekleriz (Rize_4.Gün)

Scudo
Emeğinize ayağınıza sağlık. Cennet memleketimin müthiş güzelliklerini kokusunu hissettirdiniz resmen. Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
İniş takıldı aklıma Süspansiyon zaten 10 numara ''sid'' Ağırlık olmasa düşme pahasına inişe gecerdim pata kütee nasılda giderdi canavarr ahh !! harika görüntülerin 4.cu günüde Tansiyonum düşüyor adeta bayılcam neredeyse karadenizden uzakta olmak kadar kötüsü yok birde 21 yıl orada yetişip orada büyümek sonra gitmek ...
Ama geri dönecegim bilgi ve birikimlerimle..
Geziye tekrar gelince muhteşem aksi nakledilemez ..

Resimler video ve Sarf edilen caba için teşekkürler..
Nicelerini bekliyoruzzz

• Beğen
Ve muhteşem güzelliklerle dolu 4.günü bir solukta okudum ve fotoğraflara doya doya baktım.Dere yatağına çadır kurmanız çok tehlikeli bir karar,kazasız belasız atlamışsınız ya ona sevindim.Tur bilgilerine ve anlatıma göre pek fazla yorumladığınız bir gün olmuş, genelde inişlerle geçmiş km'ler ve gecenin 3 ünde ay ışığı yemeğe çıkışınız ve kendinizi yormaya çalışmanız bu rahat geçirdiğiniz günden kaynaklanmış.Biz bisiklet dostlarına yaşattığınız bu görsel şölen için teşekkür ederim.Malatya Bisiklet Topluluğundan Tele tubbieslere :) çok selamlar, bir daha ki yayla sarhoşluğunda antenleri unutmayınız :)

• Beğen
Harika bir ekip olmuşsunuz,muhteşem bir gezi ve gerçekten çok başarılı bir anlatım...saatlerce yazabilirim ama şunu söyleyeyim bu gezinin bence tüm dünyaya ulaşan bir gazete/dergi vs. yayınında mutlaka yazılması hatta forumdaki gibi aynen aktarılması gerekiyor..Tebrikler daha nice nice yollar,dağlar,yaylalar gezip görüp bize anlatasınız....Teşekkürler...

• Beğen
@ZAFER KAPLAN

Tesekkurler Zafer Bey,

Insallah bu senenin gezisini de bir ara kaleme alacagim.

süper manzaralar. sanki resimlere bakarken oksijeni hissettim. paylasım için tesekkürler.

• Beğen
Geri