Scudo Sports

Çıkarız Çıkarız Olmadı İtekleriz (Rize_3.Gün)

@İbrahim Yurtseven

Ya simdi o kadar erkegin icinde bir bayan olunca boceklerin cicegi gibi oluyor tabi. Erkekleri bir araya biraktigin zaman ya birbirleriyle yarisirlar ya da cok konusmaz birbirlerine bakarlar. Ama ben satasmayi sevdigim icin "ayh oldum bittim" diye rahatca serzeniste bulunabildigim icin onlar da bana kolayca uyuyorlar. O yuzden eglenceli bir sekilde turumuzu tamamliyoruz. Darisi bundan sonrakilerin ve sizlerin basina efeeem. :)

@samet ceylan

Hahahah cok guldum. Amacim merak uyandirmak degil. O son gunu yazmak ve hazirlamak tam 8 saatimi aldi. Gercekten bugun bu isle ugrasabilirim dedigim zaman yazabiliyorum. Yazilardan da anlasildigi uzere oldukca detayciyim. Olay gunune donmek diyaloglari hatirlamak, yazmak, fotograflari ayiklamak ve yayinlamak gercekten cok mesakkatli bir is. Severek takip etmenize cok sevindim. Iyi okumalar efem. Sadece fotolara bakip gecmeden okumaniz beni mutlu ediyor. Emegimin bosa gitmedigini bilmek oldukca sevindirici. :)

Scudo
o kadar imrendim ki bu küçük karadeniz gezinize. oksijeni fotolara bakarken az çok hissettim gibi. mükemmel olmuş. bu görsel şöleni bizimle paylaştığınız için tşk ederim. sizi seven tatvanlı kardeşiniz...

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
ya bu kadar mı eglenceli olur...valla bayıldım...özellikle karadenizi seçmeniz ayrı güz<el olmuş...ama burdan söylüyorum...bu ekibi erzincan kemaliye dede görmek isterim...tabi ki üstat serkan taşdelen le...
ayrıca rotalarda kaldığınız yerler önceden haberlimi...haberlimi oralara gidiyorsunuz...o kişiler raslantımı...yani kalıyorsunuz,yiyosunuz...ya onlar olmasalar..ya yağmur yağsa,filan yani ne yapcanız orda...sevgiler...ayrıca şu an da oralarda olduğunuzu biliyorum...işiniz rast gitsin...

• Beğen
Karadenizin doğası gerçekten harika. O güzellikleri bizlerle paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim.

• Beğen
3.serinin 3.cu sayfasında 30cu yorum benden gelsin :)
23 yıl devamınca giresunda yaşadım bisiklete merakım sadece amatörceydi ...
son 1.5 yılda öğle bir evrim gecirdimki artık ayder felan kesmez galiba beni Alp'ler felan anca :)

Tura gelince ekip iyice alışmış ferahlamış dağ havasına adepte olmuş maşallahı var dağ daş dere tepe rüzgar camur sis yağmur demeden yollarda aslında Çoğu insanin yapması gereken ve ömrüne ömür yaşına yaş katacak bir yerdir karadeniz.

Tebrikler.
Ekimde bende gidicem inşallah.

• Beğen
Ekim`de yayalalara gitmek pek mantikli degil. Yaylalarin rakimina bagli olmakla birlikte 40 gun veriyorlar. O da Temmuz`un ikinci yarisi ile Agustos`un sonuna kadar. :))

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
O Kadar Cıkmasam bile bizim Giresun etrafındakilere giderim ( Sis dağı , Zigana gibi ) 1-2 günlük Geziler ve inişler İnişleri cok seviyorum o kadar cık cık cık sonra full in Cıkmak kadar inmekte bir o kadar zor ve yorucu Ahh karadeniz ahh :D

Not: Bir başlık altına bütün Linkleri (Gezileri)sıralı bir Şekilde yapabilirsenizde güzel olurdu ;)
Aramak bir az zor oluyorda :D

• Beğen
@SerkanNamazcı

Son gunu de tamamlayım da tum liknlerle ve videolarla birlikte yayinlayabilirim.

Tek kelime ile harika yerler gezmiş görmüş olduk sayenizde sanki bir an bende oradaymışım gibi hissettim Karadeniz her zaman farklıdır tebrikler herşeyi güzel kazanız bile :))) en kötü kaza bu olsun inş.

Ters ışık fotoğraflarınız harika Selamlar...

• Beğen
TEK KELİMEYLE "MUHTEŞEM" :in:

EMEKLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK :in:

Üşenmeyip o kadar fotoğrafı paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler...

• Beğen
Siz kaçmışsınız yağmur kovalamış turun 3. günüde yırtmışsınız yağmurdan, bakalım hangi gün sırılsıklam olacaksınız merakla takip ediyorum tur dizisini. Erkut'tan şu kurbağa sıçrayışının teknik anlatımını mutlaka video şeklinde istiyoruz :) . Ayrıca büyük geçmiş olsun, sıcak, kaygan, taze şeye :) basmışsınız, çok kötü durumlar söz konusu olabilirdi.Avusor yaylası huzurun membası imiş umarım bir gün bende o yollarda pedallarım ,olmadı iteklerim :) Malatya Bisiklet Topluluğundan sizlere çok çok selamlarımla

• Beğen
@Genç Osman Bircan

Gecenlerde bi abimiz mesaj atmis bana klip muziklerini sormak icin. Turun adi aklinda gideriz gireriz olmadi ittiririz kalmis. Cok hosuma gitti yakistirmasi baya bir guldum.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Geri