Arkadaşlar bu chicken ınvaders oyununu bundan 2-3 sene önce internette surf yaparken keşfetmiştim. O zaman 1i vardı. kac euroydu bılmıyorum aldım gunlerce oynadım delı eğlenceli.
Ayrıca siteye hıghscorelarınızı yukleyebılıyorsunuz. Tün dunyadan kısıler eklıyor ve ülke sıralamasıda var.
Oyunun 11 kasımda 3 uncusu: Chicken Invaders 3 - Revenge Of The Yolk çıktı.
Demosunu aşağıdaki linkte anasayfada demo yazan yere basın ındırın 1-2 oynayın müptelası olacaksınız.
Pazartesi ben 20 euro verıp orjınalını alacagım. Upload lıstesınde henüz türkiye yok yeni oyunda bir benim demoda oynadıklarımdan Barbaros diye var.
Haftaya dünya listesinde ilklerde olacağım önceki senelerdeki oyun saatlerımın etkısı olacaktır
Haydi tavuk vurmaya....
(link)
Yada :
(link)
Sevgiler
Barb.
Ayrıca siteye hıghscorelarınızı yukleyebılıyorsunuz. Tün dunyadan kısıler eklıyor ve ülke sıralamasıda var.
Oyunun 11 kasımda 3 uncusu: Chicken Invaders 3 - Revenge Of The Yolk çıktı.
Demosunu aşağıdaki linkte anasayfada demo yazan yere basın ındırın 1-2 oynayın müptelası olacaksınız.
Pazartesi ben 20 euro verıp orjınalını alacagım. Upload lıstesınde henüz türkiye yok yeni oyunda bir benim demoda oynadıklarımdan Barbaros diye var.
Haftaya dünya listesinde ilklerde olacağım önceki senelerdeki oyun saatlerımın etkısı olacaktır
Haydi tavuk vurmaya....
(link)
Yada :
(link)
Sevgiler
Barb.