Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ChainReactionCycles NS Bikes..

Tepki
6
Iyi günler.. ChainReactionCycles.com adresinden bir Street getirtmeyi düşünüyorum.. NS Bikes Metropolis 1.. daha önce alışveriş yapan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.. İzlemem gereken prosedür. Karşılaşabileceğim riskler hakkında..
(link)

Ve bu bisiklet hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? :) Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: berkay yıldız
Scudo
@CursorDevil

bende metropolis 1 almayı düşünüyorum ChainReactionCycles dan 2011 modelini bekliyodum 2010 modelini kaçırdım kalmamıştı ve öğrendiğime göre vergi 400-500 arasında değişiyor gerçekten güzel alet ns nde kalitesi belli... :) öğrendiğiniz bilgiler varsa paylaşırsanız sevinirim çok yardımcı olur bana

Yada en kolayı aldığın yere rica edeceksin faturayı 150 euro kesecekler... Öyle bir arkadaşım almıştı ondan detaylı öğrenip buraya yazarım...

@Mert SÜREN

yapılacak en çılgınca şey budur. 400 lira vergi ödememek için bu riski almaya değmez.

• Beğen
Tepkiler: Mert SÜREN
Arkadaşlar chainreaction firması size düşük fatura kesmez.
Ayrıca %18 kdv+gümrük vergisi+ masraflarla size çok daha pahalıya malolur .
Tavsiyem bu bisikletin sadece kadrosunu bulabilirseniz satın almanız diğer parçaların bir çoğunu Türkiyeden temin edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: atakibrahim
@deore79

ticari amaç olmadığı sürece, yani toplu alım yapıp kendiniz satmak istemediğiniz sürece %18 + 3 lira ardiye ücreti dışında başka bir ücret alınmıyor. birde 1500€ üzeri alışverişlerde beyanname gerekmekte o masraf çıkartabiliyor.

bu bisikletin Türkiye'ye girişi 2500-2600 lira arası tutuyor, tüm giderleri max. ve min. olarak hesaplayınca.

Geri