Scudo Sports

Chainreactioncycles 99 € ustu kargo bedava+ 99€ ustu 10€ indirim

harun t

Daimi Üye
Tepki
97
Bisiklet
Lapierre
(link)
buradan bir kaç sey sipariş ettim
99€ ustu kargo bedava
99€ ustu 10€ indirim yapmakta

en az 109 € luk sepet olusturursanız 10€ luk indirimle 99€ halledersiniz

ustte spring cleanaout bolumunde sozde %55 lik indirimler mevcut ordan urunleri seçerseniz daha uyguna gelmekte tavsiye ederim

ben sunları aldım
(link)
(link) (x2 adet)
(link)
(link)
edit=bunların toplamı indirimden sonra kargo dahil 101€ tuttu
edit2=Kaskım L beden oldugundan pek indirim yok S bedenlerin fiyatı cok uygun olmakta...

Scudo
99 euro ya vergi binmiyor mu? 75 üstünde vergilendirmeye tabi değil miydi forumdaşlar?

@Sarper Tuncer
gözden kaçarsa binmez
gözlerine takılırsa %18 binecek başka ücret yok kargo bedavaya geldi

Gümrük muafiyeti için alışveriş tutar limitimiz nedir acaba? Sürprizle karşılaşmayalım :)

@fatihbugra
0-75€ arası ücretsiz.
75€-1500€ arası %18 kdv
1500€ üstü %18 kdv+%18 gümrük vergisi+gümrük muşaviri masrafları+ardiye ücreti+depo masrafları+......
kısacası 1500€ altıysa korkmanıza gerek yok

Chainreactions birkaç sene öncesine kadar çok popülerdi ama şimdilerde kaydadeğer indirimleri pek yok. Dönemsel %50 indirimler ise hiç yok gibi. Nerde kaldı o cannondale ürünlerinin çokluğu ve hesaplı oluşu...

Maalesef o 75 Euro gözlerinden kaçmıyor. Mutlaka vergi alıyorlar. Siparişlerimden bilirim. :)

Soyle dusunmek lazim:
10,00.-€ + Kargo avantaji kac TL tutuyor.
99,00.-€ x Gunluk Kur işleminde çıkan rakamin %18'i ne kadar tutuyor?

Asagi yukari ayni rakamlara gelmesi gerekir :)
Bu durumda kargo odemeden extra indirim alarak, normalde 75,00.-€ limitinde kaldiginizda CRC ye vereceginiz parayi Turkiye'de vergi olarak oduyorsunuz. En azindan paranizin birazi ulkemizde kaliyor.
Yoksa arada sizin kariniza / zarariniza 3-5 TL civari bir fark var fazla degil!

chainreactions fiyatları bizim teknosa gibi. sadece 1-2 lastik görmüştüm uygun fiyata. onun dışında tek bi kalem ürün görmedim aa fiyatı iyiymiş diyebilceğim :kötü:

Geri