Scudo Sports

Chain Reaction'da %10 indirim ve lastik seçimi

GoMMeS

Daimi Üye
Tepki
141
Bisiklet
Salcano
Merhaba Arkadaşlar,
Crc'den e-posta gelmiş lastik kategorisinde geçerli extra %10 indirim kodu TYRE10 4 marta kadar geçerli olacak. Uzun zamandır almayı planladığım için bu indirimle bir lastik patlatayım diyorum. Asfalt üzeri kullanım için sizce hangisini seçmeliyim?
1-Schwalbe Road Cruiser Çifti indirimli 34 Euro
Size:ETRTO 47-559 (26 x 1.75 Inch)
Typ:Wired
Compound:SBC
Execution:K-Guard
Color:Black-Reflex
Skin:Twin
Weight:720 g (25 oz)
Pressure:2.00 - 4.50 Bar (30 - 65 psi)
Maximum load:100 kg
EPI:50
2-Schwalbe Silento Çifti indirimli 34 Euro
Size:ETRTO 47-559 (26 x 1.75 Inch)
Typ:Wired
Compound:SBC
Execution:K-Guard
Color:Black-Reflex
Skin:Lite
Weight:625 g (22 oz)
Pressure:2.50 - 4.50 Bar (35 - 65 psi)
Maximum load:100 kg
EPI:50
3-Continental townride city Bunda indirim geçerli değil sanırım 43 Euro
ETRTO Size Weight Bead Technology PSI - Rec. Inflation PSI - Max Inflation Ply/TPI
47-559 26x1.75 530 g Wire Puncture ProTection, Reflective Sidewall 45 58 3/66

Scudo
Bunların hepsi telli (katlanmayan) lastikler. Kargo ücreti yüzünden astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Ben katlanabilir modellere de bakmanızı öneririm, biraz daha pahalıdırlar ama hem daha hafiftirler hem de daha küçük pakette gelirler.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
kargo olarak standart delivery seçtim, verdiğim fiyat kargo dahil fiyat... 7 euro çıkıyor kargo sizce pahalı mı?

(link)

26x1,6 ölçüde katlanır 440gr
(link)

patlak koruması 5/6
yol tutuşu 6/6
hızı 5/6
kullanım ömrü 4/6

marathon serisinin racer'den sonra en iyi modeli diye biliyorum.
marathon racer olmasa bunu alacaktım.

Mert Bey, Marathon Supreme elbette üçünden de daha iyi, ancak teki, diğerlerinin çiftinden daha pahalı.

€7 gayet makul. Bazı satıcılar jantseti, katlanmayan lastik gibi hacimli ürünler için daha yüksek kargo bedeli istiyorlar.

Schwalbe'lerin patlak koruması daha iyi anladığım kadarıyla (kevlar katman var) ancak Continental daha hafif. Sadece asfaltta kullanacaksanız ve yollarınızda cam kırığı, diken gibi belalar pek bulunmuyorsa bu üçü arasında ben olsam Continental'ı tercih ederdim. Toprak yollarda, arazide falan da kullanacaksanız Silento'nun daha iyi olacağını düşünüyorum.

@Murat B.
yazılan fiyatların çift olduğunu şimdi farkettim sizin mesajınızdan sonra :) dikkatsizlik sonucu olmuş bir hata.

bende şunumu sipariş etsem ;

(link)

ne zamandır aklımda.
fakat 75€ geçiyoruz.
sıkıntı çıkıcak..
tek tekmi alsam ?

Geri