Scudo Sports

Çevsad Gezisi: 24.06.07 Pazar, Midas'ın Antik Kenti (Karacahöyük) & Lületaşı Ocakları

yok efrahım abı sakasına takılıyorum tabıkı salıhe:) gezı gercekden cok superdı yıne ısterız.

Scudo
salıh msn e gırdıgın zaman hatırlat atıyım resımlerı hatıra dıye saklarsın:rolleyes:

ulannnn siz benim ilk aşık olduğum kızı ne hale sokmuşsunuz !! O benim ilk göz ağrım < ELISHA CUTHBERT > :D
serhat abi eskişehir küçük şehir elbet karşılazcaz senle :D:D
Salih senlede karşılaşalım hacım, gülelim biraz :D biraz mı dedim bayabi :D:D t-shorte bastırıcam bu resmi :D

resmin orjinali hangisi daha güzel karar verin :D

http://bilder.filmstarts.de/verzeichnis/film/filme/t/the.girl.next.door/TheGirlNextDoor19.jpg

salih şimdi on numara kız oldu valla... gören istemeye gelecek çocuğu.

baksana sen şu endama, şu çekiciliğe... elisha da kimmiş. baksın örnek alsın...

hem bizimki ekstradan bisikletede biniyo.. hayatta evde kalmaz. görürsün bak,

kısmeti de açılacak...

:D :D :D

yaaw resmin orijinalini koydum ama açılmamış neyse, salihin çekiciliği gölgede kalıcaktı resim açılmış olsaydı :D
ne vede kalması serhat abi, salihi ben bile alırım artık :D
doktorlardaki kadın kıyafeti giyen erkeklere döndün len salih :D sen bu hallere düşcek adammıydın :D

@SeRHaT_

abi uğraşcak başka birimi yok bea ne hainsiniz ya siz şaka anladıktaa ayıp oluo yalnız :boese157: emre snde dahil sn gay mısın ln:D

abi istediginiz kadar şaka değin isterseniz darılın gücenin ama bu yaptıgınız hiç hoş bişey deil hele serhat abi sna hiç yakıştıramadım emre snde dahilsin buna karşımdaki kim olursa olsun bna böyle şaka yapamaz yaptırmamda kırıcı konuştuysam affola herkesden özür dilerim:(

salih her genc kızın basına böyle votolarla cekiilmiş görüntüler gelir bende bikinili foton var haberin olsun bi arada ben koyacam :) :)

@boreas.oti

abi kızmamak elde mi yaa ne bu böyle :boese157: onur dediğin şeyi gerçekleştirmeye çalışma sakın hayatının yanlışını yaparsın anladın sn onu :boese157:

salihcim serhatla aranızdaki samimiyeti bilmediğim için yorum yapmaktan kaçınıyorum ama eminimki seni kızdırmak için yapmamamıştır. aranızdaki arkadaşlığa güvenmiştir. bundan sonra serhata cevap hakkı doğuyor sanırım.

neyse susiim ben..

@boreas.oti

abi haklısın da bnde biraz sert cwp werdim herhalde birisinin kalbini kırdıysam özür dilerim biraz moralim bozuktu o gün buda üstüne gelince biraz ters algıladım ama tekrardan özür ama gerçekten kötü bir şaka serhat abi cwp bekliom

Geri