Scudo Sports

Çevsad Gezisi: 24.06.07 Pazar, Midas'ın Antik Kenti (Karacahöyük) & Lületaşı Ocakları

bu gezi tanışmak içinde iyi olacak.birde pazar günü Bursa'da Şehitler ve Türk bayragı için miting varmış oraya davet ettiler...Sizlerlede tura gelmek istiyorum..
offf arada kalmakdan sıkılıyorum hatta nefret ediyorum...07:45 de buluşacaksınız sanırım öyle okudum...orada olmaya çalışacagım..

Scudo
efrahim ve serhat abi ikinizdende özür diliyorum :mad: :bayrak: özellikle kazayı yapmasaydım kesin gelirdim :( ama dizim kötü durumda hala şiş biras ve zorlayamıyorum o yüzdende bende bos bi pazar gecirmektense motodrag yarıslarına gideyim( :vroam: ) dedim kusura bakmayın bi dahakine insallah ii eglenceler

:boese157: :boese157: afrika sıcaklarına dikkat:boese157: :boese157:

niye bütün kazalar beni buluyo parmagım tam iyileşmeden simdide dizim neyse bisiklete binmek baska bisey ben böylede seviyom yasantımı;)

@onurrs

Geçmiş olsun kardeş, görüşürüz ;)

yarın sabah Allah işi karışmazsa 07:45 de çevsad'ın önündeyim....selamlarrr.........

Hava bugünkü gibi olacak anlaşılan bol su taşımamız ve tüketmemiz gerekecek. Yarın sabah görüşmek üzere inşallah ;)

efrahim abi ben ve cihan yarın gelemicez yaw.size ei eğlenceler .artık bizde fotolarala yetiniriz...

Evet gezimiz tam belirlediğimiz rota üzerinde gerçekleşti. Yalnız kmler birazcık farklı oldu. Bir de sıcaklık faktörü epey bi zorladı. Üstüne rüzgarda eklendi.

Fotoğraflar gelince yazıyı hazırlarız inşallah :)

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu sıcağa rağmen ekip gerçekten iyiydi.

Km tam 100 oldu. Ortalama 18.8. Sıcaklık 35 derece ve epey rüzgar. Sağlam bir gezi, dayanıklılık antrenmanı oldu.

Ewet abi çok güsel bi gesiydi sıcaklık faktörünün etkisini bayaa iyi bi şekilde hissettik:D Dikenler sağolsun baya vaktimizi aldılar:D Allah razı olsun o abiden bizi bahçesinde misafir etti ayran ikramında bulundu..... daha fazla bişey demiiim fotolar olcunca daha güsel olur:D.....

• Beğen
Tepkiler: eYa
gelmeyi çok istemiştim ama...
çok şey kaçırdık galiba :(

ewt gerçekten çok güzel gezi oldu bizi agırlayan abiden ALLAH razı olsun walla sıcaktı ama olsun güzel bi gündü gezide katkısı bulunan herkese teşekkürler... fotoları beklioruzzz......

Serhat F-4'lerle uğraşacağına fotoları gönder kardeşim nerdesin :D

yuklemek çok vakit alıyor. bilgisayar başında fazla duramıyorum, malum iş çok. ben aksama sana gelir, fotoları veririm . :D :D :D zaten fare de bozulmuş:D :D :D

@SeRHaT_

Skandalları fotolarla anlatırız :( Çevsad'da kimsecikler kalmadı, 200 kişi kampa gitti :) Haberin olsun dışarıda buluşuruz anca ;)

efrahım abı skandal demıssınde salıhın cok super bı resmı var aceba koysak mı sıteye?

Çok güzel bi geziydi , emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ama kondisyonu zayıf olan ben için biraz zorlu geçti. :) ( bizlermi demeliyim bilmiyorum :D ). Bana moral ( gaz :D ) verdikleri için Yasin ve Gökhana özellikle teşekkür ederim.

Gökhan,Serhat ve Yasin'ede Ahmet'i 20 km getirdikleri için ayrıca teşekkür..

km saatimdeki bazı değerler.....

toplam km : 98,7 km

bisiklet üstünde geçen zaman : 4 saat 59 dakika 50 sn. ( 10 sn daha gidememişim yav:D )

ort.hız : 19,74 ( biraz düşük galiba :D )

ort. cadance : 69

69 x zaman dersek = 20700 yapıyor. buda çevrilen pedal sayısı demek :rolleyes:

bidaha ki turda buluşmak üzere ( lastiklerim değiştikten sonra tabi :D )

@escudos

Yok öyle yağma :boese157: Yigenim burrda Salih'e yamuh yok :D :D

@boreas.oti

Sizlerle tanışmak pedallamak çok güzeldi abi. Bence antrenmansız olmanıza rağmen turu tamamlamanız da bu sıcakta epey iyiydi. Hele 2.30 lastiklerle sana diyecek hiç bişi yok :D

Dün gerçekten muhabbet ve ortam havadan daha sıcaktı ;) Herkese teşekkürler. Saat 00:01 :) Fotoğrafları yayınlamaya çalışıcam şimdi ama uyuyup kalırsam yarın yayınlarım :D

Oktay'cım benim için arkadaşlara teşekür etmişsin sagolasın...bende tekrardan teşekür edeyim son 20km.beni çekmek zorunda kaldılar elde olmayan nedenlerden dolayı...kusurumuza bakmasınlar artık...fotoda çok concon çıkmışız....çok fotojeniğim canımm yawww...

@backbone

Siz bir daha beni dinleyin şu arko kremi turun başında ve her el yüz yıkamadan sonra sürün :) Sürüm sürüm sürünün Arko :D

Estağfirullah Ahmet abi seni çekmek de bir zevkti abi ;) O koltuk işi hepimizin başına gelebilirdi. Bu arada muhabbet burada yayılmadan fotoğraflara geçsek iyi olacak. Seçmeyi yeni bitirdim. Şimdi loading... :D Azzz sonra :p

Geri