Scudo Sports

Çevsad Gezisi: 24.06.07 Pazar, Midas'ın Antik Kenti (Karacahöyük) & Lületaşı Ocakları

@salih_26

Salih geçen ıslandığınızda skandal görüntülerin varmış, ortalıkta bir söylenti dolanıyor :D :p

Liste
1 - Oktay abi
2 - Serhat Gezici
3 - Eya
4 - Gökhan Duran
5 - Yasin İlgici
6 - Serden Us (?)
7 - Salih Tokgöz

Scudo
yasincim , hareket saati saat 8 bence çok geç. hava sabah 5 te aydınlanmaya başlıyor. bence geri çekelim. sabahın sessizliğinde pedal basmak kadar güzel bişey yok bence. :)

@boreas.oti

Bana kalsa zaten en geç saat 6'da çıkarım abi :) Serin serin, sessiz sedasız, yollar bomboş. Zorlamayalım gençleri, uyusunlar :D Zaten gideceğimiz mesafa 40-45 km. Taş çatlasa 3 saat sürer. O bakımdan çok da erken çıkmaya gerek yok.

yinede 7 çıksak daha iyi olabilir :) neyse bakalım bu hafta böyle olsunda haftaya şelale planım var bi aksilik olmassa.... :):)

@boreas.oti

şelale gezisi için sitede bi duyuru yapıcakmsın eger yaparsan bende gelmek ısterım

herkeze slam...
Atom karıncalar Allah işi karışmazsa bende celiyrum daaaa.......

@salih_26

Görüntüleri daha görmedim sadece duydum :D Soyad için özür. Bu ara epey bi kişiyle tanıştım, isim hafızam da çok iyi değil hani. Telefonda Toktaş yazıyor halbuki :rolleyes:

@backbone

Buyrun efendim buyrun ;)

Liste
1 - Oktay abi (boreas.oti)
2 - Serhat Gezici
3 - Eya
4 - Gökhan Duran (battalcan)
5 - Yasin İlgici (escudos)
? - 6 - Serden Us (maosxs)
7 - Salih Toktaş
8 - Ahmet (backbone)

Bak isimlerin yanlarına nickleri eklemen ii olmuş. pazar için fotoğraf makinesi var mı kimsede bu arada??? fotoğrafsız gelmeyelim o kadar gezdikten sonra dimi?

• Beğen
Tepkiler: eYa
soru işaretini kaldırabilirsin, geliyorum:)

abi bi isim yok galiba orda oda benim ama kücük sorunlar var birincisi serhat abilerle gezerken takla attım dizim kötü durumda ikincisi manisa da motodrag yarısları var oraya gidebilirim neyse aksam kesinlesirse ve dizim beni götüse bilirse ben haber veririm yalnız biraz üzüldüm bu sefer katılım biras az bizim grubumuz bu kadar diil :)

arkadaşlar pompası olan vardır işallah , benimki bozuldu da. eğer yoksa yeni bi tane aliyim ben.

bazen problem çıkarsa da bende bir tane var, idare ederiz gibi. ama araba siboplara uymuyor.

@boreas.oti

Her iki türlü sibopa uyan pompa var. Yama takımı da olacak. Rahat ol abi ;)

@maosxs

@onurrs

Motodrag'a satma bizi Onur :D :p Ayıp ediyon yaparız sana bu gezide drag :p Bekliyorum. Katılım az çünkü daha herkes görmedi duyuruyu. Yarın birde sms servisi yaparız :)

Liste
1 - Oktay abi (boreas.oti)
2 - Serhat Gezici
3 - Eya
4 - Gökhan Duran (battalcan)
5 - Yasin İlgici (escudos)
6 - Serden Us (maosxs)
7 - Salih Toktaş
8 - Ahmet (backbone)
? - 9 - Onur Aydıner (onurrs)

@maosxs

o tür bi sipop deil zaten. somunlu olanlar varya. o tip bişey. önce gevşetilen tiplerden. ben aldım zaten ama henüz elime ulaşmadı.

msj nı yeni gördüm yasin. tamamdır. :):)

@onurrs

ben sana masaj da yapcam:D sen gel yeterki;) pazara görüsürüz.

@boreas.oti

Gevşetilen tipleri şişirmeyi daha önce denemedim, hep kılım onlara yaw :D Neyse yedek iç lastik alalım olmazsa iğne siboplu. Garanti olsun.

@serhat

Serhat ne yaptınız Onur'a :boese157: Hırrr :D

Geri