yasincim , hareket saati saat 8 bence çok geç. hava sabah 5 te aydınlanmaya başlıyor. bence geri çekelim. sabahın sessizliğinde pedal basmak kadar güzel bişey yok bence.
Bana kalsa zaten en geç saat 6'da çıkarım abi Serin serin, sessiz sedasız, yollar bomboş. Zorlamayalım gençleri, uyusunlar Zaten gideceğimiz mesafa 40-45 km. Taş çatlasa 3 saat sürer. O bakımdan çok da erken çıkmaya gerek yok.
Görüntüleri daha görmedim sadece duydum Soyad için özür. Bu ara epey bi kişiyle tanıştım, isim hafızam da çok iyi değil hani. Telefonda Toktaş yazıyor halbuki :rolleyes:
@backbone
Buyrun efendim buyrun
Liste
1 - Oktay abi (boreas.oti)
2 - Serhat Gezici
3 - Eya
4 - Gökhan Duran (battalcan)
5 - Yasin İlgici (escudos)
? - 6 - Serden Us (maosxs)
7 - Salih Toktaş
8 - Ahmet (backbone)
Bak isimlerin yanlarına nickleri eklemen ii olmuş. pazar için fotoğraf makinesi var mı kimsede bu arada??? fotoğrafsız gelmeyelim o kadar gezdikten sonra dimi?
abi bi isim yok galiba orda oda benim ama kücük sorunlar var birincisi serhat abilerle gezerken takla attım dizim kötü durumda ikincisi manisa da motodrag yarısları var oraya gidebilirim neyse aksam kesinlesirse ve dizim beni götüse bilirse ben haber veririm yalnız biraz üzüldüm bu sefer katılım biras az bizim grubumuz bu kadar diil
Her iki türlü sibopa uyan pompa var. Yama takımı da olacak. Rahat ol abi
@maosxs
@onurrs
Motodrag'a satma bizi Onur Ayıp ediyon yaparız sana bu gezide drag Bekliyorum. Katılım az çünkü daha herkes görmedi duyuruyu. Yarın birde sms servisi yaparız
Liste
1 - Oktay abi (boreas.oti)
2 - Serhat Gezici
3 - Eya
4 - Gökhan Duran (battalcan)
5 - Yasin İlgici (escudos)
6 - Serden Us (maosxs)
7 - Salih Toktaş
8 - Ahmet (backbone)
? - 9 - Onur Aydıner (onurrs)