abi bende geliyorum
vaktim olursa aksam zaten cevsad'a ugruyacagım
bensiz olmaz bu gezi mutlaka gelecegim belki yolda bir yardımım dokunur birine hemde gezmiş ve bir arada eglenmiş oluruz
evet aksilik istemiyoruz bu sefer bilincli bir sekilde bakımlarımız tam cıkalım geziyi düzenleyenlere tesekkürler simdiden
way be tura bak,ekşınnnekşınnn .arkidişler bol bol resim isteriz ona göre yoksa pedalşörler olarak gelip bizmi çeklim illa
bol keyifli kazasız belasız güzel bir gezi dilerim..
Hep öyle denk geldi abi, hatta bu pazar oks varmış sanırım bir de. Neyse görüşmek ümidiyle
@backbone
Estağfirullah abi, rahat ol
@onurrs
Görüştük zaten az önce Onur. Gidiyoruz inşallah, sevindim geleceğine.
@Kaan Uysal
Buyur gel kardeş, seviniriz. Tempo muhtemelen orta şeker olur, antrenman değil sonuçta gezi amaçlı, foto çekmek için de çok dur kalk olabilir. Olmazsa sen hızlı da gidebilirsin gruptan, gideceğimiz yerler belirli nasıl olsa.
@hızlı
Ben de fotoğraf makinası yok İnşallah tura gelenlerden birisi getirir. Pedalşörleri her zaman bekliyoruz, buyrun
selam yarın gelmek için şartları zorladım ama sabah erken çıkıyorsunuz ben 8'de işten çıkıp 9'da evde oluyorum.yanınıza gelmem 10'u bulur o saatde size geç olur size hayırlı yolculuklar...
Napalım ıslanırız birazcık şeker diiliz ya eriyelim. alışın kar yağmur çamur. ne diyo halil: dağ bisikletçileri niye genç gösterir ? şaka bi yana onun eğlencesi de bi ayrı oluyo...
Evet arkadaşlar meteoroloji sağanağa çevirmiş pazar günü tahminini. Saat saat hava durumuna da baktım öğlen saat 12den sonra full yağmur gösteriyor. Hava sıcak. Dönüşte biraz ıslanırız belki. Ya da hızlı gider geliriz. Biraz yağmurdan kaçma faslı ve antrenman olmuş olur Dolu yağmadığı sürece çok sorun değil, hava sıcak, üşüyeceğimizi de sanmıyorum. Sıcak bir duş etkisi yapar en fazla
Neyse sabah ola hayır ola. Bakarız bir hal çaresine
Arkadaşlar Gökhan'ın hatırlatmasıyla ne olur ne olmaz yağmurluğu olanlar yanına yağmurluk alsınlar. Bu arada geziyi epey hızlandırıcaz gibi Aramızda yüzme bilmeyenler olabilir
Arkadaşlar tur iptal malesef. Hava daha şimdiden gökgürültülü sağanağa çevirdi. Hiç riske gerek yok, tadı olmayacak zaten. Dönüşte biraz ıslanmaya razıydık ama bu yağmurda yola çıkmaya sizleri ıslatmaya hiiiç gerek yok.
Mesajı biraz geç attım, sizlerin tepkilerini bekledim, biraz da hava belki açar diye. Cepten size geç ulaşmamdan dolayı çevsad'ın oraya gelen, yola çıkan arkadaşlardan özür diliyorum.
Daha güzel mis gibi bir havalı güne gezi ertelenmiştir
Saat saat hava durumu veren site dün gece saat 1de Eskişehir için bugün 12den sonra yağmur gösteriyordu, şuan saat 9dan sonraya kaydırmış yağmur tahminini. Ancak bi uçtan başladı yağmur.
Hava tahminlerinin daha çoook yol alması lazım heleki saatlik tahminler. Bazen çok tutuyor ama bazen şaşabiliyor